Йосип Станишич изрази изненада, че шампионът на Германия Байерн Мюнхен

...
Йосип Станишич изрази изненада, че шампионът на Германия Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Бранител останал изненадан от Байерн Мюнхен

Йосип Станишич изрази изненада, че първенецът на Германия Байерн Мюнхен го е оставил да напусне чартърен и да се причисли към евентуалния съперник за купата Байер Леверкузен.

Хърватският десен бек мина в Леверкузен за този сезон, само че без алтернатива за закупуване през юли.

Неговото овакантяване идва, макар че десният бек на Байерн Бенжамен Павар е считан за несъмнено ново попълнение на Интер Милано. По тази причина в пресата се разисква оферта на Байерн за Лукас Клостерман от Република България Лайпциг, а Нусаир Мазрауи е друга алтернатива за тима.

" Бях малко сюрпризиран “, сподели 23-годишният Станишич на конференция. " Но клубовете се съгласиха и за мен това е най-хубавото решение. Никога не знаех дали Бенджи остава или си потегля, а какво да кажем за мен? Останах във висяща обстановка ", добави хърватинът, представен от ДПА.

Станишич знае какво е належащо за продобиване на титли и е подготвен да се бори с досегашния си клуб за купата на Германия, като Леверкузен на Шаби Алонсо е считан от доста специалисти като вероятен кандидат този сезон. " Много е мъчно да поддържаме високо равнището за 34 мача. Ще бъде предизвикателство, когато играем два пъти седмично. Но с широчината на състава, сигурен съм, че имаме положителни шансове – било то в Бундеслигата или Купата – да спечелим титли или най-малко да се борим за титли ", сподели още Станишич.

Леверкузен победи носителя на Купата на Германия и Суперкупата Република България Лайпциг с 3:2 вкъщи предишния уикенд в откриването на Бундеслигата. Но Станишич упорства, че е ненужно да се изпада в еуфория. " Шумът идва доста бързо, а с него и напрежението. Важно е да запазим успокоение “./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР