Преди минути мрежата завря от коментари за футболното семейство на

...
Преди минути мрежата завря от коментари за футболното семейство на
Коментари Харесай

ДНЕШНА СНИМКА на Мария Петрова разбуни духовете! (ще познаете ли жената на Боби Михайлов)

Преди минути мрежата завря от мнения за футболното семейство на Боби Михайлов и Мария Петрова, а повода е днешна фотография на тогавашното ни златно момиче.

Фотосът е напълно чист, без никаква обработка, камо ли филтри и фотошопи, защото беше качен от неин обожател. Човекът видял Мария и решил да я спре и да я помоли да си създадат " щрак ", с цел да се похвали на близки и познати. Явно половинката на Боби Михайлов е готин човек, а и не е суетна, тъй като незабавно е приела.

На фрагмента Мария е с бяла блузка без ръкави и зелен панталон, а косата й е вързана откъм гърба, поради жегите. И макар че мнозина не съумяха да я познаят, евентуално поради мимиката й на фрагмента, не можем да не кажем, че си е същата.

Личи, че Петрова няма непотребни пластични намеси по лицето си, изключително в долната му част и брадичката. Може би си е слагала малко ботокс в челото, само че до такава степен. Устните й също са си нейните и даже да е подчертавала леко формата им, въобще не е прекалила с хиалурона. Казано просто - джуки няма.

" Браво на нея! Няма пари да си ги разреши ли?! Мъжът й краде от БФС като вманиачен. Има, само че просто е добре със себе си, знае коя е и не страда от непотребни комплекси и психологичните разстройства на всяка втора селска пръчка ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР