Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си дъщеря

...
Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си дъщеря
Коментари Харесай

Йоско оставя Алекс Сърчаджиева без наследство - slava.bg

Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си щерка Александра без завещание.

Актьорът разгласи, че продава обичаната си вила в ловешкото село Кирчево. Преди няколко години той се раздели и с къщата си в Синеморец. Йоско и жена му Райна продали земята си и прилежащите към нея здания, тъй като спокойното в предишното селце последователно се превръщало в гръмък бетонен курорт. Общият им дом в столицата артистичното семейство възнамерява да остави на общата си щерка Ана идоведения наследник на Сърчаджиев от първия брак на Райна - Пролетин.

37-годишната Алекс не чака да получи и стотинка от татко си и опроверга слуховете, че го съди поради парцели. Актрисата обаче е споделяла, че леденото отношение на Йосиф към нея било поради страха, че тя ще има искания към парцелите му. "Не ме интересуват никакви негови парцели. Говорим за несъществуващи неща и несъществуващи за мен хора ", сбита е по тематиката Алекс.

Липсата на задължения в последните месеци поради пандемията принудила Йосиф да вземе тежкото решение да пусне за продажба парцела си. Вилата от 120 квадрата била оповестена за 53 000 лв.. Дворът и къщата били в съвършено положение и по нищо не личало, че става въпрос за селски парцел. Сега той и Райна обитавали единствено софийския им апартамент. Те възнамерявали с продажбата на селския си дом да подсигурят старините си. Така на процедура Сърчаджиев лишавал от наследствените й парцели щерка си Александра.

Актьорът в никакъв случай не е крил, че зад всички значими решения в живота му стои точно жена му Райна, която му е кака с две петилетки. Не ги раздели даже аферата му с Пепа Николова и раждането на щерка им. Сърчаджиев в никакъв случай не е виждал 9-годишната си внучка София, написа Минаха години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР