Йосиф Миладинов, който на 19 декември подобри националния рекорд в

...
Йосиф Миладинов, който на 19 декември подобри националния рекорд в
Коментари Харесай

Миладинов е готов да се ваксинира за Токио 2021

Йосиф Миладинов, който на 19 декември усъвършенства националния връх в коронната си дисциплинираност 100 метра бътерфлай по време на държавното състезание по плуване в София, желае да реализира по-добри резултати през 2021 година. 17-годишният гений реализира извънреден резултат от 51.08 секунди, което го направи втори в международната класация в тази дисциплинираност.

Миладинов дружно с Антъни Иванов и Калоян Левтеров имат квоти за присъединяване на Олимпийските игри в Токио. Плувецът беше определен за състезател номер 1 на декември в анкетата на спортните редакции с 9 гласа, а на второ място с 6 гласа остана състезателката по битка Юлияна Янева, която взе златен орден на Световната купа в Белград в категория до 72 кг.

"Доста съм сюрпризиран от тази премия. Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Важното е през 2021 година да реализира по-добри резултати от предходната. В момента имам лагери с националния тим, а тематиката с чужбина е завършила за мен. В Швейцария нямах тази пълноценна подготовка, нямах възобновяване, а тренировките на изсъхнало са много ефикасни за мен. Надявам се да се показва най-добре на тези олимпийски игри, пък каквото би трябвало ще се случи там. Ако би трябвало да се имунизирам против ковид, за мен няма проблем ", сподели Миладинов.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР