Йос Верстапен, бащата на суперзвездата на Ред Бул Макс, опроверга

...
Йос Верстапен, бащата на суперзвездата на Ред Бул Макс, опроверга
Коментари Харесай

Бащата на Макс Верстапен, Йос, отговаря на твърденията, че стои зад изтичането на информация за Кристиан Хорнър в Red Bull

Йос Верстапен, бащата на суперзвездата на Ред Бул Макс, опроверга изказванията, че той стои зад акция за изтласкване на Кристиан Хорнер от първенците във Формула 1.

Разследване на обвиняванията в " неуместно държание " освободи Хорнър от непозволено държание в сряда, само че хипотетични текстови известия и фотоси - които Mirror Sport видя - сред шефа на Red Bull Racing и сътрудник бяха изтекли на идващия ден.

Сагата засенчи подготовката за откриващото сезона Гран при на Бахрейн, което беше комфортно извоювано от Верстапен младши в събота. Беше нужен и различен поврат, часове след триумфа на Ред Бул, когато бащата на холандеца предизвести Ред Бул, че рискуват да бъдат „ раздрани “, в случай че Хорнер остане на позицията си.

Въпреки изобличителните си мнения, Верстапен старши отхвърли каквото и да било допуска, че е почнал акция против Хорнер. Той сподели на Mail Online: „ Това няма да има смисъл. Защо да го върша, когато Макс се оправя толкоз добре тук? “

51-го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР