Йордан Йончев-Гъмзата е направо неузнаваем, след като вече не е

...
Йордан Йончев-Гъмзата е направо неузнаваем, след като вече не е
Коментари Харесай

Гъмзата скача на бой заради новата си прическа - slava.bg

Йордан Йончев-Гъмзата е напряко неразпознаваем, откакто към този момент не е гологлав. 44-годишната звезда в „ Ку-ку бенд” от няколко месеца вее избухлив перчем и не наподобява на себе си. На майтапчийските мнения и недискретни погледи на близките обаче тромпетистът не реагира по никакъв начин добре, написа Hot Arena.

Негови сътрудници предизвестиха, че Гъмзата е много раздразнителен около несекващите одумвания на новия му външен тип. Преди седмица той даже налетял на пердах на човек от техническия личен състав на „ 7/8 ТВ”, разрешил си да го избъзика. Въпреки че в екипа на Слави новия му прякор бил Перуката, всички се стараели това да не стига до ушите му, тъй като щял да реагира бурно.

„ Просто му писна да го подиграват за това. В началото приемаше бъзиците с усмивка, само че към този момент мина цялостен месец, откогато това не стопира. След като се появиха и публикации в пресата и уеб страниците, всички са вторачени в темето му, което го изнервя”, разкрива сътрудник на Данчо от малкия екран.

Роденият във видинското село Гъмзово музикант е с новата визия от Нова година. Тромпетистът не може да се нарадва на новата си грива, за която се охарчил към 8000 лева Процедурата била осъществена в Истанбул. Гъмзата не бил кой знае какъв брой суетлив, само че неговата брачна половинка Юлиана, която е балерина в „ Магаданс” недоволствала от плешивото му теме. „ Виж какъв брой си стар, замязял си на чичка”, недоволствала жена му. Добродушният музикант угаждал на всичките й прищевки и решил да се подложи на трансплантация на коса самои единствено, с цел да се подмлади и разкраси. След интервенцията Гъмзата имал гъста коса, каквато нямал даже в младежките си години, издават архивни фотоси на тромпетиста. По гледище на своята половинка гонещият петдесетака музикант почнал да спортува.

Преди 2 години Йончев подвигна просторна къща в Горна баня и се изнесе от панелката си в на ул. „ Червена роза” в кв. „ Стрелбище” за наслада на съседите си. Въпреки че в спалнята му имало завеси, Гъмзата ги употребил единствено през лятото и денем, с цел да стопира горещите слънчеви лъчи. Вечер, за смут на комшиите, предпочитал да щъка у дома по гащи или изцяло дибидюс, веейки члена си. През зимните месеци, поради двете деца у дома, тромпетистът излизал да пуши на терасата, само че постоянно с топла вълнена шапка на главата. Преди няколко години Йордан имал проблеми с ушите, по тази причина треперел да не повреди слуховите си органи, с които си изкарвал прехраната.

Новият дом на Гъмзата е над 500 кв. м с голям двор и се намира в Горна Баня. Според пазарната оценка цената на парцела е към 250 000 евро. Музикантът не жалел средства, с цел да обезпечи по-луксозен живот на фамилията си. Една от стаите е оборудвал като фитнес зала и опитите му да смъкна килограми, мъчейки се с уредите, към този момент давали резултат.

Гъмзата се срещнал с Юлиана във вечерното шоу преди 15 години, а кум им бил шефът на бенда Евгени Димитров-Маестрото. „ Любовта ни избухна внезапно и обратно на всички клюки, ние не сме се крили от никого. Слави първо разбра, тъй като той не търпи нещо да се прави зад тила му. Предпочетох да отида и да му кажа почтено в очите, че съм влюбен и ще си взема една от другите му подчинени. Той се засмя и даде обещание да ни подари най-големия подарък за сватбата”, признавал е Гъмзата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР