Йонислав Йотов-Тото има тайна договорка с Биг Брадър. Изпълнителят се

...
Йонислав Йотов-Тото има тайна договорка с Биг Брадър. Изпълнителят се
Коментари Харесай

Скандално! "ВИП Брадър" изнудил Тото за победата във формата, поставил ултиматум на певеца! Каква е ролята на кака Яна

Йонислав Йотов-Тото има загадка сделка с Биг Брадър. Изпълнителят се е съгласил да влезе в Къщата освен против стабилен хонорар, само че и с изискването да го създадат победител на „ ВИП Брадър “ 2017, както БЛИЦ към този момент написа. Имайки поради необятната му известност измежду младежите, продуцентите се съгласили, ному сложили подъл ултиматум – да крие, че си има другарка.

Истината е, че Тото има сериозна връзка с хубавицата Яна Червенкова, която обича да назовава кака Яна. Двамата са дружно от дълго време и месеци преди Тото да влезе в Къщата, нонстоп правеха общи влогове в YouTube. Рапърът постоянно споделяше клиповете и фотосите им във Facebook, само че неотдавна ненадейно всички бяха изтрити. Тото заличи загатна за Яна от обществената мрежа и се писа със статус „ самостоятелен “.

Техни близки обаче увериха, че двамата въобще не са разграничени и изпълнителят даже си е доста (об)вързан, написа " Галерия ".

Били са видяни дружно на морето, а неотдавна - и на отмора в Троян.
Неслучайно, когато „ сродната му душа “ Александра Богданска го попита още първия ден има ли си другарка, Тото се тормози. Той не съумя да даде съответен отговор, а единствено смотолеви: „ Сега не е моментът “.

Защо му е да крие, че си има гадже? И за децата е ясно, че в риалити шоу като „ Биг Брадър “ сингъл участниците са по-атрактивни и разрешават да се разгърне любовната конспирация. Ако обаче такива няма, добре е най-малко да излъжат запред публиката, че са свободни. Тото евентуално е очаквал, че Биг Брадър ще го сватоса с някоя от звездите в Къщата, само че залогът си коства риска. Една купа „ Любима звезда на България “, плюс затлъстял хонорар биха се отразили добре на „ СкандаУ “. А възможностите на Тото да стигне до финала даже без помощта на Биг Брадър, са много огромни. На страницата на шоуто Йонислав Йотов е най-спряганото име за победител във „ ВИП Брадър “ 2017.

Единственото, което не е ясно в цялата скица, е по какъв начин гаджето на рапъра приема всичко. Макар първоначално Кака Яна да се е съгласила да бъде тайно, флиртовете на Тото с красивата моделка Александра Богданска надали с й допаднали. Ако Йонислав продължава със закачките, нищо чудно в края на шоуто лъжата да се трансформира в истина…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР