Йеменските бунтовници обявиха Израел и неговите съюзници за легитимна цел

...
Йеменските бунтовници обявиха Израел и неговите съюзници за легитимна цел
Коментари Харесай

Какви са посланията от Йемен след новото видео от пленения кораб с българи на борда?

Йеменските бунтовници оповестиха Израел и неговите съдружници за законна цел в протока Баб ел-Мандеб в Червено море.

Командващият флота на хутите насочи предизвестието по време на.

Посланието се съдържа в ново видео, качено от бунтовниците в платформата Екс (бившата Туитър).

Демонстрация на гостолюбие за илюзия на международното публично мнение - по този начин арабистът проф. Владимир Чуков дефинира видяното в специфичен разбор за Българска национална телевизия.

Висши военни на хутите, отпред с началника на Военноморските сили са обиколили пленения " Галакси Лийдър " и са се срещнали с екипажа, демонстрират оповестените видеокадри. Корабът е на котва край пристанище Ходейда и сега на него са издигнати палестински и йеменски флагове.

" Тръгнаха да се срещат с екипажа, ухилен по този начин нареченият военачалник Абдул Наби, преводачът превеждаше на британски и той им сподели: чувствайте се вкъщи си. Имате всички наши грижи ", съобщи арабистът проф. Владимир Чуков.

Бал ел Мандеб е стеснен пролив сред крайбрежията на Йемен и Джибути в най-южната точка на Червено море, през който минава забележителна част от международния морски трафик.

" Заявяваме на ционисткото формирование, че протокът Баб ел-Мандеб е алена линия. Всеки граждански или боен транспортен съд, обвързван с Израел, за нас е законна цел. Предупреждаваме съдружниците на ционисткия зложелател и тези, които обезпечават прекосяването му през Баб ел- Мандеб, че също се считат за законна цел ", добави ген. Мухамад Абдулнаби, командващ ВМФ на хутите.

На записа се чуват възгласи " Победа за Исляма ".

" Идеята беше, че ние не сме толкоз неприятни като първите, ние сме доброжелателни, отзивчиви и естествено рефренът беше - до момента в който ционистите атакуват, до момента в който те са в Газа, вие ще бъдете наши - слагам акцент - посетители ", разяснява проф. Владимир Чуков.

" Операцията по завладяване на този транспортен съд беше осъществена като поддръжка за нашите братя в Палестина и за оказване на напън върху ционисткия зложелател с цел да спре убийствата на деца и дами и нападенията против лечебни заведения и учебни заведения ", добави Дейф Алах ал-Шами, министър на информацията на държавното управление в Сана.

" На фона на всичко, което вършат, те всеки ден изстрелват или дронове или балистични ракети, които за тяхно страдание, нямат никакъв късмет да съумеят ", сподели още проф. Владимир Чуков.

Израелската войска заяви, че нощес е прихванала крилата ракета, изстреляна към южната част на страната от йеменските бунтовници. Американски боен транспортен съд, патрулиращ в Червено море, тази заран е обезвредил дронове, изстреляни от хутите в Йемен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР