Явор Бахаров напоследък няма много късмет с парите и работата,

...
Явор Бахаров напоследък няма много късмет с парите и работата,
Коментари Харесай

Приятели спасяват Явор Бахаров от мизерия

Явор Бахаров в последно време няма доста шанс с парите и работата, само че за сметка на това има положителни другари, които не го оставят да потъне в бедност, научи HotArena.

Преди няколко седмици те за следващ път му подадоха ръка и с помощта на това артистът се уреди освен с професионален ангажимент, само че и с цяло турне в Съединени американски щати и Канада.

По-малкият брат на Захари Бахаров влиза в хитовата режисура „ Агенти ”, в която всички артисти са звезди от сериала на Българска национална телевизия „ Под прикритие ”. Изключение от това предписание не прави даже режисьорът – Владо Пенев, който в сериала извършва основната роля на контрольор Попов. От основаването на спектакъла преди три театрални сезона до през днешния ден в актьорския състав са правени доста промени, само че когато някой напусне, мястото му наложително се заема от човек, който също е работил в престъпната поредност. Именно по този начин в представлението е влезнал и Явор Бахаров .

Той сменя по-възрастния си сътрудник Пламен Манасив. Актьорът е на щат в спектакъл „ София ” и нямало по какъв начин представленията му там да паднат от програмата, с цел да може да пътува за Съединени американски щати и Канада, научи „ Уикенд ”. Така че младият Бахаров е включен в представлението особено за презокеанското му турне. След това Манасиев щял да се върне в спектакъла. От кухнята обаче издадоха, че щели да обмислят разновидности по какъв начин Явор да се редува с сътрудника си в другите представления, вместо да го уволняват.

Последното зрелище в България преди турнето ще бъде на 2 октомври (понеделник), по-късно всички отлитат за Канада, а след това и за Съединени американски щати. „ Агенти ” първо ще се играе в Монреал и Торонто, а по-късно – в Чикаго, Бостън и Ню Йорк пред българските общности там. Благодарение на този ангажимент, Бахаров ще се уреди по едно и също време с възнаграждения, командировъчни и безвъзмездна екскурзия в Съединени американски щати и Канада, разясняват негови сътрудници. В „ Агенти ” взе участие и считаният за най-хубав другар на Явор – Бойко Кръстанов . Неговото място в спектакъла е непрекъснато. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР