Явно все още има такива.Ghost of Tsushima беше анонсирана по

...
Явно все още има такива.Ghost of Tsushima беше анонсирана по
Коментари Харесай

Създателите на Ghost of Tsushima работят с истински самураи

Явно към момента има такива.
Ghost of Tsushima беше обявена по време на Paris Games Week преди година и провокира подобаващ интерес по време на Е3 тази година с фрагменти от геймплея си. Разработвана от Sucker Punch, известни най-много с поредицата inFamous, играта разкрива по изумителен метод античен свят на чест и безвластие, на битка и храброст в един от най-съдбовните интервали в историята на Япония – монголското настъпление от XIII век.

Без подозрение, Ghost of Tsushima наподобява превъзходно във образно отношение, само че графиката на ексклузива за PlayStation 4 няма да е единственото достолепие на играта. Историята ще е не по-малко впечатляваща. Самите Sucker Punch към този момент неведнъж засвидетелстваха отдадеността си да се придържат към историята и да си разрешават повече волности, само за въвличането на играещия в страхотната самурайска галактика, която са основали

Доколко Sucker Punch са отдадени на предаване на достоверността? Наистина, доста доста. Дотолкова, че да пътуват до Япония и остров Цушима, където се развива действието, да разпростират огромните исторически книги и да се съветват с специалисти от разнообразни области. Като да вземем за пример същински самураи! Именно с това се похвалиха от студиото предходната седмица, представяйки фотография от снимачния развой, на която участват упоменатите двама експерти.

„Бяхме горди да бъдем посетени от двама същински японски самураи предходната седмица“, написаха Sucker Punch в Twitter.

Единият от тях е Масакумо Кувами, десети грандмайстор на Теншинрю Хиоху, а другият – помощник-инструкторът Рюзетсу Иде. Хиоху е учебно заведение за бойни изкуства в Токио, което е учредено през XVII век и учи на Кенджитсу, обичайното изкуство на меча, Батоджутсу, изкуството на изваждането на меч, както и боравенето с разнообразни други оръжия.

Играта бива разработвана за PS4 и към този момент няма дата на излизане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР