Явно Кортни Кардашиян и Травис Баркър наистина са мечтали официално

...
Явно Кортни Кардашиян и Травис Баркър наистина са мечтали официално
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян и Травис – сватба по италиански

Явно Кортни Кардашиян и Травис Баркър в действителност са мечтали публично да станат семейство, откакто в границите на месец съумяха да се вземат три пъти. Официалната им сватбена гала беше през миналия уикенд.

А мястото напълно не е инцидентно - Портофино, Италия.

Цялата фамилия Кардашиян, както и децата на Баркър и техни близки другари, дойдоха в китното градче още в края на предходната седмица. Празненствата започнаха от събота, а самата гала се състоя в неделя, 22 май.



43-годишната Кортни и 46-годишният Травис се ожениха в L`Olivetta - вила в Портофино, която е владеене на Dolce & Gabbana. Съвсем закономерно, и роклята на Кардашиян беше на италианската марка.

Специалното в нея беше шлейфът, който изобразява Дева Мария - претекст, в който Кортни се появява на няколко пъти по време на престоя си в Италия. Самото изображения пък е съвсем буквално копие на татуировката, която Баркър има на главата си.



Партито след сключването на брак пък се е състояло в Castello Brown - палат от XVI век в Портофино. На него е пял не различен, а самият Андреа Бочели, който е бил помолен от Доменико Долче да бъде изненадата за сватбата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР