Явно им нямат доверие, разкрива източник пред People Меган Маркъл

...
Явно им нямат доверие, разкрива източник пред People Меган Маркъл
Коментари Харесай

Знаели ли са Меган и Хари за диагнозата рак на Кейт Мидълтън

" Явно им нямат доверие ", разкрива източник пред People

Меган Маркъл и принц Хари поддържат принц Уилям и Кейт Мидълтън както обществено, по този начин и лично след известието за рака на Кейт.

Това оповестява People, като разкрива, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се свързали персонално с принца и принцесата на Уелс на фона на диагнозата рак на Кейт.

39-годишният принц Хари и 42-годишната Меган също демонстрираха поддръжката си за 42-годишната Кейт, като се изрекоха в изказване, споделено с People в петък.

" Пожелаваме здраве и излекуване на Кейт и фамилията и се надяваме, че те ще могат да го създадат уединено и в мир ", споделят Хари и Меган в изказването.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха видени за последно с принцеса Кейт и 41-годишния принц Уилям през септември 2022 година, когато четиримата излязоха на изненадваща разходка в Уиндзор след гибелта на кралица Елизабет.

Принц Хари и Меган бяха в Европа през 2022 година за поредност от благотворителни събития, когато кралица Елизабет умря на 96-годишна възраст.

Впоследствие двойката отпътува за Калифорния - където живее с децата си принц Арчи, на 4 година, и принцеса Лилибет, на 2 година, откогато се отдръпна от кралските си функции през 2020 година - за погребалните събития на починалата кралица.

Подкрепата на Меган и Хари идва, откакто в петък принцеса Кейт разгласи диагнозата си рак във видеопослание в обществените мрежи.

Във видеото принцесата на Уелс показа, че след коремната ѝ интервенция през януари следоперативните проби " са открили съществуване на рак " и сега тя е в " ранен стадий " на лекуване.

Кейт също по този начин сподели, че тя и принц Уилям са отделили време да обяснят обстановката на трите си деца - 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи, преди известието.

Частното подготвително учебно заведение на децата на принц Уилям и принцеса Кейт, Lambrook School, сега е в междусрочна почивка. Джордж, Шарлот и Луи ще имат няколко седмици отмора от учебно заведение преди началото на новия период, което ще даде опция на фамилията да прекара известно време уединено след известието на Кейт.

Преди обществената информация за здравословното положение на принцесата на Уелс, източник от фамилията съобщи пред Peopl, че принц Хари и Меган са били в незнание по отношение на коремната интервенция и възобновяване на Кейт.

" Те са наясно с всичко, което се случва в Англия, само че не са осведомени за никакви детайлности по отношение на Кейт ", сподели източникът пред Peopl по-рано този месец.

" Явно им нямат доверие ", прибавиха те за разрива сред двете двойки. 

И въпреки че херцогът на Съсекс пътува от Калифорния до Обединеното кралство през февруари след оповестяването на диагнозата рак на самия крал Чарлз, късият му престой не включваше среща с принц Уилям или Кейт.

По това време кралски източник съобщи, че " няма проекти " двамата братя да се съберат по време на визитата на Хари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР