Явно деянията на г-н Пеевски са по-видими отвън, отколкото в

...
Явно деянията на г-н Пеевски са по-видими отвън, отколкото в
Коментари Харесай

Радев: Явно деянията на Пеевски са по-видими отвън, отколкото в България

Явно действията на господин Пеевски са по-видими извън, в сравнение с в България. Това не приказва добре за нашите проверяващи правораздавателни органи, сподели в Стара Загора президентът, помолен да разяснява и присъстващото в тях име на някогашния народен представител Делян Пеевски.

По мотив предизборната акция и идните президентски избори, на които Румен Радев ще се състезава за втори мандат, той сподели:

" Очаквам резултатът от тези избори да докара до дефинитивно разкъсване с проваления управнически модел. Обществото ни чака институциите ни да продължат да работят в посока възобновяване на държавността, премахване на корупцията, разкъсване с всевъзможни олигархични зависимости, отваряне на хоризонти за съвременно развиване на България. Само отдаването на тази идея, а не слагането в ролята на инструмент на партии, на разнообразни бизнес кръгове може да докара до безкориствата поддръжка на българските жители. Очаквам акция на хрумвания, а не компромати, с цел да може всеки претендент да разкрие оптимално кой в действителност защо се бори е по какъв начин ще го реализира ".

Попитан дали неговият вдигнат пестник сплотява хората, Радев отговори, че този пестник сплотява българите към полезности. Дава религия, че можем дружно да намерим решение за всички провокации, с цел да имаме една сполучлива България, разяснява още Радев.

Той разяснява и тежките произшествия у нас през миналите дни.

Изключително грозно събитие е тази ненаказана война по нашите пътища. Трябва да спрем тази необуздана експанзия, това е безспорна престъпност и безнаказаност, разяснява Радев последните тежки произшествия в Стара Загора. Ще препоръчам на вътрешния министър да се прегледа нормативната база и да бъдат препоръчани по-строги санкции. Механизмите за откриване на тези закононарушения също би трябвало да се подобрят, добави Радев.

По тематиката за енергетиката, Радев разяснява, че би трябвало да се направи по този начин, че Марица-Изток да остане енергийното сърце на България като комплекс и като опция на газ. Трябва да се запази въгледобивът, като намаление вредността на излъчванията, само че и с нови технологии.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР