Ясновидката Мария Асенова е сочена от мнозина за наследничката на

...
Ясновидката Мария Асенова е сочена от мнозина за наследничката на
Коментари Харесай

Ясновидката Мария Асенова запали страшен скандал: Вера Кочовска е шарлатанка, Ванга пиеше и псуваше

Ясновидката Мария Асенова е посочена от мнозина за наследничката на Петричката пророчица Ванга. Тя обаче възпламени огромен скандал, като в изявление за 19min.bg назова Ванга и различен феномен – Вера Кочовска „ комунистически идоли, издигнати по времето на Тодор Живков. Асенова стигна и още по-далече, като разгласи Вера Кочовска за „ най-голямата шарлатанка, която е осъдена от Бог “. Гневът на Мария Асенова бе предизвикан от въпрос на изданието дали гадателите, които взимат пари у нас са шарлатани, откакто Ванга и Вера Кочовска в никакъв случай не са осребрявали помощта си за хората.

„ Точно за Вера Кочовска единствено не ми говорете, тъй като е най-голямата шарлатанка, която е осъдена от Бог! Тя в никакъв случай не е била първокласен врач. Няма незаменими хора!

Ванга също има своите недостатъци. Това, че съм нейна наследница не значи, че би трябвало да си мълча за някои работи.

Ето за първи път ще кажа, че Ванга неведнъж е бъркала, даже не е пророкувала за някои несгоди, които са сполетявали близки нейни хора, да вземем за пример. Защо не е помогнала на Людмила Живкова, която има три произшествия в един и същи ден, а тя не е предотвратила това? Защо не предсказа гибелта й? Защо не й оказа помощ? “, съобщи Мария Асенова. Тя даде и образец, по какъв начин жена отишла в Петрич при Ванга с въпрос дали в миналото ще има дете. Пророчицата дала отговор негативно, само че все пак дамата не след дълго родила. Асенова добави, че таксата на Ванга по това време е била в размер на 10 лв.. Самата тя призна, че сега цената й е 50 лв..

„ Тия две дами не би трябвало да се величаят толкоз доста. Освен това Ванга пиеше и псуваше… А Кочовска знаете ли какви суми е взимала, какви зулуми е правила с хората?! Псувала ги е на майка и ги е замервала с телефони и обувки “, продължи с офанзивите си Мария Асенова. Тя посочи, че знае за тези скандални случаи от пострадали, които по-късно са се обръщали към нея за помощ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР