Ясно заявихме, че в този водевил няма да участваме. Тази

...
Ясно заявихме, че в този водевил няма да участваме. Тази
Коментари Харесай

Иван Иванов от БСП за комисията за имунитетите: Няма да участваме в този водевил

Ясно декларирахме, че в този водевил няма да участваме. Тази краткотрайна комисия за поисканите от основния прокурор депутатски имунитети има цел да прикрие нечии закононарушения. е внесла още предходната седмица искане да се смъкна депутатския имунитет на господин Бойко Борисов. Това съобщи Иван Иванов от „ за България “ в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Народно събрание не е проверяващ орган. Ясно е стимулирано за какво се желаят тези имунитети. Дали имаме вяра на Прокуратурата или не това е различен въпрос “, сподели той и напомни, че Прокуратурата директно се е намесила във вътрешнопартийните процеси във.

„ Прокуратурата не е този огромен фактор, който ще каже дали едно лице е отговорно или не. Нека не се крият зад имунитетите си тези сътрудници “, прикани Иванов.

„ Не може до безконечност решението на Висш съдебен съвет да се отсрочва. Обществото чака и оставката на господин Гешев. Лошото е, че се въртим в един циничен кръг “, сподели депутатът от.

„ Искаме всичко да излезе нескрито и отговорните да бъдат вкарани в пандиза. Процесът към този момент тече и не може да бъде спрян. Г-н Борисов е заложил на карта цялата си партия, с цел да подсигурява личното си оцеляване. Защо се притеснява господин Борисов да се яви пред съда и да пледира невинността си? “, питат се социалистите.

„ Имаме едно съществено безпокойство, че оня запис от съвещание на ПП-ДБ е една добре планувана тактика, която се осъществя. Всичко, което чухме там се случва. няма да стои в профил безучастно и да гледа по какъв начин се сменят шефовете на службите. Ние няма да допуснем да бъде оскърбен националният суверинитет, назначавайки хора, които пазят нечии партийни или външни ползи “, предизвести Иван Иванов.

Той разяснява и какво решение ще вземе във връзка смяната на позицията ни за войната в Украйна и изпращането на още помощ. „ е извънредно поредна и прецизна в своето държание по тази тематика. Тази война не трябва да бъде подклаждана с в допълнение оръжие. В противоположен случай опасността за нас става действителна.Трябва да стартират незабавни мирни договаряния “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР