Ясно: и шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка. Поиска

...
Ясно: и шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка. Поиска
Коментари Харесай

Къде е Нанков?

Ясно: и шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка. Поиска му я министър председателят Борисов и той я даде. Че Глосов носи виновност за неуспеха със старта на Тол-системата и е-винетките няма спор. Но той оглави АПИ през юни 2018 година. Работата по новата система бе почнала доста преди този момент.
Той е заварил батака. Тръгва си, тъй като не се оправи с него. Дали е могъл, обаче? Защото основният отговорник за въвеждане на системата е различен човек.

Николай Нанков се споделя. Беше министър, помните ли? Напоително се изявяваше по тематиката за Тол-системата, новите такси, талони и прочие Истинско рекламно лице. Докато не стана злополуката край Своге, в която починаха двайсет души, а доста други бяха ранени. Подаде оставка. Отново след поискване, а не по лично разбиране. Веднага обаче бе назначен за заместник-министър на ведомството, на което бе министър. Защото бил доста скъп - точно за въвеждането на новата система.

Казват, че негови сътрудници го наричали мишок. Мишок ли? Та той е същински стопанин в Регионалното министерство, а не Петя Аврамова, пристигнала от Враца. Оставиха го, за свърши работата с прехвалената система. И той я свърши - усвоени бяха 180 милиона. Ще извърши и друга задача - разпределението на 1,3 млрд лв. за 134 км. Ще ги строи Кой-то би трябвало.

А наивниците дано питат къде е Нанков. Където би трябвало.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР