Ясен Сираков, на 33 години, от Правец, е шофьорът, който

...
Ясен Сираков, на 33 години, от Правец, е шофьорът, който
Коментари Харесай

Шофьорът, пребил британец: Мислех, че ще ме заколи

Ясен Сираков, на 33 години, от Правец, е водачът, който доби бърза известност през вчерашния ден, откакто наби възрастен британец, който се осмели да му направи забележка за шофирането. Инцидентът се разигра във Велико Търново, а полицията бързо съумя да намери агресора и да го привика за показания след разпространилото се видео във Facebook, снимано от млада жена.

Искам да употребявам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна скърбя за всички тези години, дето съм упражнявал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал неприятно, тъй като в действителност ме докара до ей тая обстановка. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от мрачен джип и надали не, аз съм набил възрастен англичанин. И аз в случай че се видя по този начин по малкия екран, ще си кажа "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора! ". Предпочитам в действителност този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, в сравнение с да излиза по този начин - прелестна гротеска. Искам да дам добър образец, за това, че всичко има последици. Аз съм карал неприятно в центъра на града и ми се описа играта. Излизам агресорът в тази ситуация и го разбирам и пристигам тук в районното, с цел да видя какво ще се случи с мен”, добави мъжът с автомобила с 400 конски сили.

Пред районното ръководство той се засече със своята жертва. Дори му се извини, освен това пред медиите.

"Съжалявам човек, само че аз помислих, че идваш да ме убиваш ", обясняваше на британски 33-годишният мъж на британеца. Допълни, че осъзнава, че го е уплашил с рисково шофиране.

"Една жена ни е снимала и клипът е пуснат в обществените мрежи и по малките екрани. Това е една друга история ", не спираше да изяснява Ясен.

Смутеният от камерите и фотоапаратите англичанин, който живее в севлиевското село Идилево, единствено споделяше: "No problem ". Британецът добави, че негови другари му се обадили, откакто го видели по малките екрани. После двамата дружно влязоха в районното, а англичанинът даже предложения съперника си на пътя, да пият кафе след разпитите.

Равносметката е два предупредителни протокола и акт по Указа за битка с дребното безчинство на шофора на джипа. Двамата нямат искания един към различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР