Ясен Петров ще направи промени в състава на лъвовете за

...
Ясен Петров ще направи промени в състава на лъвовете за
Коментари Харесай

Ясен Петров прави промени срещу Хърватия

Ясен Петров ще направи промени в състава на " лъвовете " за контролата с Хърватия. Срещата е през днешния ден от 17 ч. в Доха и ще бъде излъчена по Българска национална телевизия 3.
Очаква се вратарят Николай Михайлов да седне на пейката, а късмет за изява да получи някой от младоците - Светослав Вуцов или Иван Дюлгеров. В халфовата линия ще се появи Ивайло Чочев. Той се разболя за мача с Катар (1:2) и остана на аварийна пейка.
Титуляр няма да е и Мартин Минчев. Играчът на чешкия Спарта Пр води офанзивата против арабите. По всяка възможност измененията няма да спрат дотук и селекционерът ще предприеме още ротации.
Наставникът на международния вицешампион Златко Далич ще заложи на запасите. Той желае да опитва с нова скица и реализатори, които да се борят за място на Мондиал 2022.
" Официалните мачове през юни няма да ни дадат опция за опити, тъй че ще дадем задоволително минути на всички играчи. Казах на момчетата, че всичко зависи от тях и никой няма да бъде лишен от късмет ", разгласи Далич.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР