Ясен е вече списъкът със звездите, които ще обявяват имената

...
Ясен е вече списъкът със звездите, които ще обявяват имената
Коментари Харесай

Кои звезди ще връчват статуетките Оскар

Ясен е към този момент описът със звездите, които ще афишират имената на спечелилите и ще връчват статуетките на тазгодишната гала по разпределяне на премиите Оскар. Ако сте будни в дребните часове на пети март и гледате онлайн церемонията, то ще имате опцията да видите Сандра Бълок, Емили Блънт, Никол Кидман, Матю Макконъхи, Хелън Мирън, Лупита Ньонго, Кристофър Уокън, Джоди Фостър, Джейн Фонда, Марк Хамил и други

Те са част от звездите, които ще разтварят пликовете и ще четат имената на спечелилите и да се надяваме, че няма да създадат оня непростителен гаф от предходната година, когато Фей Дънауей и Уорън Бийти простъпка оповестиха различен победител в категорията за най-хубав филм.

Тогава на сцената излязоха звездите от La La Land и таман започнаха да благодарят, когато уредниците се намесиха и ги разочароваха, че различен в действителност е притежател на влиятелната статуетка, а те ще би трябвало да слязат от сцената – огромният победител се оказа Moonlight.

Трябва да признаем, че Фей Дънауей и Уорън Бийти не бяха напълно отговорни за случилото се, тъй като в действителност им бяха връчили неправилен плик, който беше за категорията най-хубава актриса. Тяхна беше виновността, че вместо да си замълчат и да изискат верния плик, непосредствено изстреляха името на кино лентата, игнорирайки обстоятелството, че под него стои името и на актрисата Ема Стоун.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР