Ярките похвали на Тод Боели за Маурисио Почетино се оказаха

...
Ярките похвали на Тод Боели за Маурисио Почетино се оказаха
Коментари Харесай

Маурисио Почетино напусна почервенял от собственика на Челси, след като забележката за „глупавите слухове“ даде обратен ефект

Ярките похвали на Тод Боели за Маурисио Почетино се оказаха по-скоро благи думи за прощаване, в сравнение с цялостна поддръжка на Челси.

Внезапното овакантяване на аржентинеца от Стамфорд Бридж в края на май беше мъчно хапче за преглъщане от доста почитатели. Спомените за Боели, бликащи за „ течния “ и „ хубав “ футбол на Почетино през последните седмици, в този момент наподобяват като остаряла фантазия.

Почетино, в миналото обект на подигравателни викания „ Ти не знаеш какво си от личните си последователи, напуснал измежду стихия от отчаяние от почитателите на Челси, уверени, че той заслужава още един сезон отпред след мощен завършек на сезона. Изглежда обаче и Почетино, и Боели приключиха с пословично яйце на лицата си, до момента в който обществените им мнения висяха във въздуха.

Бившият началник на Пари Сен Жермен изглеждаше убеден, че има поддръжката на своите началници, до момента в който Боели може би смяташе, че на хоризонта се задава позитивна морска смяна в западен Лондон.

След като реализира втора победа във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР