Японското правителство заяви, че ще координира действията си с останалите

...
Японското правителство заяви, че ще координира действията си с останалите
Коментари Харесай

Японският премиер заяви, че Г-7 ще координира действията си след бунта на Вагнер

Японското държавно управление съобщи, че ще координира дейностите си с останалите страни от Г-7 при разискването на ситуацията в Русия след краткотрайния протест на наемническата военна компания " Вагнер ", и добави, че заслужава да се обърне съществено внимание на развиването на обстановката, съобщи Киодо. 

" Бихме желали да реагираме на обстановката, като работим в тясно съдействие с Г-7 ", съобщи японският министър председател Фумио Кишида пред публицисти, като засяга протеста, който очевидно нанесе удар върху престижа на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През на фона на украинската контраатака.

Главният секретар на кабинета Хироказу Мацуно съобщи на конференция, че няма информация за съществени конфликти в Русия след протеста, само че добави, че японското държавно управление ще постави старания да обезпечи сигурността на японските жители в страната.

" Ще продължим да следим деликатно дейностите на групата " Вагнер " и ситуацията в Русия със съществено внимание ", съобщи Мацуно, който се въздържа от коментар по отношение на това биха повлияли протестът на частната военна компания и войната в Украйна върху ръководството на Путин.

Тази година Япония е ротационен ръководител на Групата на седемте, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР