Японската компания, която стои зад марката Hello Kitty, сключи лицензионно

...
Японската компания, която стои зад марката Hello Kitty, сключи лицензионно
Коментари Харесай

Компанията зад Hello Kitty сключи лицензионно споразумение в Китай

Японската компания, която стои зад марката Hello Kitty, подписа лицензионно съглашение в Китай, откакто един от не толкоз известите й воин закупи огромна известност в страната.

От Sanrio оповестиха, че поделение на колоса в електронната търговия Alibaba ще получи извънредни права в Китай за производството и продажбите на 26 от нейните герои.

Сделката става факт, откакто наподобяващият на дяволче заек Kuromi на Sanrio се появи във видео в обществените медии, което стана извънредно известно.

Акциите на Sanrio нарастнаха с близо 14% в Токио през днешния ден.



Снимка: Sanrio

От компанията оповестиха, че петгодишното съглашение с Alifish - поздразделението за лицензионни и развлекателни действия на Alibaba, "ще разрастне в допълнение марката Sanrio и цената на героите й на китайския пазар ".

Сделката включва 26 герои, които Sanrio е проектирала, включително Hello Kitty, нейната най-дбра другарка My Melody и Kuromi.

По-рано през годината Kuromi закупи известност в Китай, откакто инфлуенсър танцува в облекло, въодушевено от героите на Sanrio.

Видеото в Douyin - китайската версия на TikTok, беше пуснато от профила Helenoftroy, който има над 14 милиона почитатели.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР