Японската диета е много популярна и това е разбираемо: продуктите

...
Японската диета е много популярна и това е разбираемо: продуктите
Коментари Харесай

Строга японска диета с дългосрочен ефект от 3 години: Минус 5 кила само за 14 дни

Японската диета е доста известна и това е разбираемо: продуктите за нея са евтини, срокът е единствено 14 дни, а резултатът се резервира години наред.

Но не всеки може да извърши строгите условия на тази диета, най-важното от които е желязна дисциплинираност.

Правила на японската диета:

1.Едно от основните условия на тази диета е пределната суровост. Не може да се заменя един артикул с различен. Необходимо е строго съблюдаване на менюто за всеки ден.

2.Изключение може да бъде единствено кафето. То може да бъде сменено със зелен чай. От солта е неотложно да се откажете, само че в случай че пък напълно не можете да изтърпите безсолните блюда, позволено е да ги посолите алегорично.

3.За множеството хора е мъчно да карат единствено на три хранения, без междинни похапвания през целия ден. Но в случай че пиете задоволително количество вода като започнете още от сутринта с 1 чаша на гладно, то това ще ви помогне да спазвате режима по-лесно.

4.Японската диета е строга, затова не би трябвало да я стартирате още от на следващия ден. Трябва да подготвите душeвността и организма си за хранителното тестване. Няколко дни преди деня Х се откажете от сладкото, намалете размера на порциите, изключете похапванията (дори плодове).

Какви артикули влизат в диетата и менюто по дни четете в Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР