Януарската лежерност премина, както и ретроградният Меркурий, така че вече

...
Януарската лежерност премина, както и ретроградният Меркурий, така че вече
Коментари Харесай

Обзавеждане на антрето – 5 практични и стилни съвета

Януарската лежерност мина, както и ретроградният Меркурий, тъй че към този момент с олекнало сърце може да мислим за пролетно разчистване както за дома, по този начин и за душата.

Със сигурност имаме тонове движимости у дома, които задръстват чакрите и пространството и не е нужно да сте запалени по Фън Шуи, с цел да осъзнаете, че от време на време по-малкото е повече и че с цел да се чувствате удобно, си би трябвало и по-минималистичен взор върху нещата.

Най-трудно във всеки развой е неговото пускане. След като към този момент сте взели решение да въведете промени в дома си, най-належащият въпрос е – от кое място да стартира? Ще ви улесним – започнете през цялото време. Кое е началото на един дом? Антрето, несъмнено!

Както когато отидеш на посетители те посрещат по облеклата и те изпращат по качествата, по този начин и огромните компании държат рецепцията да наподобява уместно, тъй като първото усещане е най-важно, а и кой желае, прибирайки се след тежък ден, първото, което вижда да е неподредено, безредно и неугледно предверие? Вижте нашите препоръки по какъв начин да обзаведете антрето си с верните мебели и да му придадете образ, за който всеки ще ви пита по какъв начин сте постигнали.

Огледалце, огледалце от антрето…

Окачете огледала, с цел да създадете илюзията за пространство. Тесни коридори? Закачете огледала с тъничък профил, а в случай че разполагате с повече пространство помислете за огледала с по-богато украсени рамки, които ще прибавят освен жанр, само че и ще дават отговор на потребностите ви – изключително на дамите. Харесахме си това дизайнерско с железни детайли, което като че ли придвижва слънцето не къде да е, а в личното ни предверие.

 Мебели Виденов

Конзолната маса – жанр и нужда в едно

За коридори, в които имате потребност от място за оставяне на ключове, поща и други дребни движимости, конзолната маса ще ви свърши страхотна работа и няма да заема прекалено много място. Ние си падаме по дребните профили с по-тънък дизайн, тъй като стоят изравнени със стената, с крайници, които няма да спънат минувачите. Конзолната маса приляга безпрепятствено и прави антрето функционално и с превъзходен външен тип. Харесахме си  от Мебели Виденов, която ще ви плени освен с първокласен дизайн, а и с солидната дървесина, от която е направена, в комбиниране с метал -  същинско украшение!

 Мебели Виденов

Шкафът за обувки

Освен в случай че нямате в действителност голям брой обувки, ви съветваме да се придържате към един долап в антрето, който да е невисок и да се употребява и като място за сядане. Пролетното разчистване е идеалният мотив да изхвърлите всички обувки, които държите неизвестно за какво, въпреки и да не сте ги обували от най-малко две години. Добре е те да си седят вътре в шкафа, а не домочадието да се спъва непрекъснато в тях.

Хвърлихме око на шкафа  от Мебели Виденов, който си има както отворена част за обувки, които носим всеки ден, по този начин и част, която се затваря - за тези, които слагаме по-рядко. Шкафът практично добавя обзавеждането в антрето, като обезпечава комфортно място за сядане и предпазване, а повърхността му е извънредно лесна за поддръжка.

 Мебели Виденов

Нека бъде светлина

Преобразете коридора с деликатно позиционирано осветяване. Насочените стенни осветителни тела могат да подчертаят хубав таван, а висящото осветяване може да бъде в действителност дейно, с цел да направи образно дребното пространство по-просторно. Една единствена може да има противоположен резултат, оставяйки прекалено много сенки и петна мрачевина. В тази разчупена осветителна находка от Мебели Виденов открихме страховит метод с „ един патрон “ да пресъздадем тази концепция, тъй като с нея може да насочвате светлината към местата, които заслужават акцент в антрето.

 Мебели Виденов

Закачалките

С две ръце ви предлагаме закачалки, които се инсталират на стената – с тях пестите място и много по-лесно откривате връхните си облекла и аксесоари, без да се постанова да събаряте по няколко неща по едно и също време.

Закачалка от Мебели Виденов е универсално и скромно предложение, с което можете да обзаведете отлично антрето си – ние бихме си взели дори няколко такива!

 Мебели Виденов

Тези и други страхотни оферти за „ огледалото “ на дома си, ще откриете на уеб страницата или в магазинната мрежа на Мебели Виденов – има всичко за всеки, освен това на супер цени. И дано антрето ви засияе в този момент – време е за пролетна смяна.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР