Янтра (Габрово) ще разчита на Тодор Чаворски да повиши резултатността

...
Янтра (Габрово) ще разчита на Тодор Чаворски да повиши резултатността
Коментари Харесай

Янтра привлече Тодор Чаворски

Янтра (Габрово) ще разчита на Тодор Чаворски да увеличи резултатността на тима. 29-годишният нападател се причисли към габровския състав и ще бъде на разположения на Живко Желев за борбите от пролетния дял на шампионата във Втора професионална лига.

През есента Чаворски носеше екипа на Хебър в efbetЛига. За отбора от Пазарджик юношата на Левски игра през последните три сезона и половина и имаше сериозна заслуга за промоцията на пазарджиклии в елита. За Хебър изигра общо 88 мача, в които вкара 26 гола и направи 8 асистенции. Играл още за Левски, Ботев (Враца), Пирин (Разлог), Добруджа, Локомотив (Мездра), Локомотив (София) и Оборище. Викан е и в младежкия народен тим на България. Има над 200 мача в професионалния ни футбол, 49 гола и 13 асистенции.

" Идвам с упоритостта да оказа помощ на тима, да побеждаваме във всеки мач и да се изкачим по-нагоре в класирането. Предвид обстановката и дребната точкова разлика сред тимовете в групата, считам, че това е действителна цел. Просто би трябвало неизменност в представянето. Имам положителни усещания от тима на Янтра, момчетата са биткаджии и се раздават на терена. Феновете поддържат отбора и се надявам да го вършат още по-силно напролет, а ние ще се раздаваме на 100 % ", показа новото попълнение на габровския тим.
 Янтра получи към 250 000 лв. от ММС за възобновяване на своя стадион
Янтра получи към 250 000 лв. от ММС за възобновяване на своя стадион

Предвижда се да бъдат инсталирани 3 300 нови седалки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР