Янита Янчева захвърли всичките си дрехи и се показа чисто

...
Янита Янчева захвърли всичките си дрехи и се показа чисто
Коментари Харесай

Гореща родна блогърка лъсна чисто гола /снимки/

Янита Янчева захвърли всичките си облекла и се появи чисто гола поради изкуството. Поне по този начин твърди самата тя. Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка, с цели 1,7 млн. почитатели. Тя е модел и бодибилдър, а у нас звездата й изгря с присъединяване й в риалитито „ Сървайвър “.
Красавицата живее с половинката си Таво Кастро в Съединени американски щати, само че двамата честичко пътуват и си разрешават почивки на разнообразни дестинации. Янчева реши да се покаже единствено по гърди и картина, а повода е изкуството.
Ето какво написа тя под фотографията:
„ Да си гол или да си разсъблечен.. Двете наподобяват като едно и също нещо, само че в действителност имат доста друго значение и тип. Та, каква е разликата? И двете значат да нямаш облекла. Едната голата се употребява нормално в подтекста на изкуството и това по какъв начин да бъдеш показан без облекла, само че с усет. Голият човек е уязвим. Когато слагаме облекла, като че ли се опитваме да прикрием нещо. Мъжката голота демонстрира мощ, женската половост. Тази картина е нарисувана от моята красива другарка. Пишете ми, в случай че желаете да я закупите. “
Кадърът на хубавицата събира повече от 106 000 лайкове, а мненията са стотици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР