Яник-Сони Вилдсхут е един от най-коментираните футболисти на ЦСКА през

...
Яник-Сони Вилдсхут е един от най-коментираните футболисти на ЦСКА през
Коментари Харесай

Яловият Вилдсхут: Никога не съм пропилявал толкова много положения

Яник-Сони Вилдсхут е един от най-коментираните футболисти на ЦСКА през този сезон. Националът на Суринам показа мнението си по доста тематики, свързани с аления тим.

" Очаквам доста сложен мач против Локомотив (Пд). Чух, че последните две години играем мъчно и губим там. Но ги победихме за Купата и по тази причина излизаме с убеденост в силите си, а и трите точки са доста значими за нас и се надявам да ги вземем.

Мачовете против Славия ще са радикално разнообразни от тези за състезание. Осъзнавам какъв брой близо сме до финала и знам, че всеки от нас ще даде 100, даже 120% % от себе си в срещите с тях. Видяхме в пролетния дуел какъв брой мощен конкурент са, беше тежко да завоюва. Решаващо ще бъде да се борим дружно, като колектив, всеки да си извърши задачата и си мисля, че нашата класа е малко по-висока от тяхната, и се надявам да го покажем на терена. Като носители на трофея, всеки ни дебне и желае да ни открадне Купата.

За София като град и футбола като цяло, би било по-добре Левски да бъде наш противник на финала, най-много поради атмосферата по трибуните.

Ох, това е сложен сезон. Откъм голове - не съм отбелязал нито един в шампионата, а имах много шансове. Нещо, което в никакъв случай не ми се е случвало да пропущам толкоз доста положения. Онзи гол против Рома беше прелестно нещо, тъй като пристигна против огромен противник. Чувството да реализираш постоянно е хубаво. Исках да го пренеса и в шампионата, само че се надявам последните мачове да съм по-полезен на тима с голове или даже асистенции. Дори и да не въвеждам, по-важното за мен е да побеждаваме.

Щастлив съм в ЦСКА, усещам се оценен и добре признат от момчетата, треньорския щаб, от управлението, също и от почитателите, въпреки че не съумявам да им се отблагодаря с голове. Имах някои мощни мачове, само че макар, че съумявам да правия сполучливи пробиви един на един, най-после искам да отбелязвам голове и да подвигам трибуните. Това липсва само в играта ми - върша добре сложните неща, само че финалната част с асистенциите или гола, отсъства.

Стойчо Младенов приказва доста и с Кайседо, и с мен. Опитва се да ни помогне, тъй като и той е бил нападател. Помня по какъв начин след пропуща ми против Левски той ме издърпа и стартира да ми изяснява къде да шутирам от разнообразни ъгли, по какъв начин да отвръщам идващия път. Той е доста значим за тима, само че и за клуба. Когато влезе, просто усещаш наличието му и какъв брой огромно име е той. Означава доста за всички нас в ЦСКА, тъй като знае по какъв начин се става първенец. И той, и асистентите му, и щабът работят старателно, с цел да ни приготвят и от време на време ние като тим се усещаме малко отговорни, когато не им се отплащаме за напъните.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР