Яник Синер се превърна в същински тенис доминант от старта

...
Яник Синер се превърна в същински тенис доминант от старта
Коментари Харесай

Макенроу: Синер е най-добрият в света от половин година насам и никой дори не е близо до него

Яник Синер се трансформира в истински тенис доминант от старта на сезон 2024, като завоюва дебютната си " мейджър " купа в Мелбърн, а по-късно прибави към сбирката си и трофеите от надпреварите в Ротердам и Маями. Вчера италианецът не остави безусловно никакви шансове на Григор Димитров във финала на конкуренцията във Флорида и по този начин към този момент има връх от 22 победи и едвам 1 проваляне, откогато стартира актуалната година.

Всичко това оказа помощ на Синер да се изкачи до рекорднара си втора позиция в международната класация, само че Патрик Макенроу е на мнението, че 22-годишният тенисист е изрично най-хубавата ракета на света през последната половина година, а ето и какво още написа някогашният първенец от Ролан Гарос на двойки в обществените мрежи:

" Яник Синер е най-хубавият състезател на планетата през последните 6 месеца и никой различен даже не се приближава до него. Да, Джокович завоюва купата в Париж и победи Синер на финала в Торино, само че да не забравяме, че Яник го надигра в същия шампионат, а по-късно се оправи с Новак в доста значими мачове на Купа " Дейвис " и Аустрелиън Оупън, където след това завоюва трофеите. Нека също по този начин да прибавим неговите купи в Пекин и Виена, които дефинитивно не оставят място за спор по този въпрос " - безапелационен е някогашният номер 3 на двойки и брат на Джон Макенроу.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР