Янев освен това не каза към дясното или лявото политическо

...
Янев освен това не каза към дясното или лявото политическо
Коментари Харесай

Янев не каза с кои партии ще работи, ако влезе в НС. Лявото и дясното нямали точни физиономии

Янев също така не сподели към дясното или лявото политическо пространство спада " Български напредък ", тъй като " нямат точни физиономии сега ".

" Лявото и дясното нямат точни физиономии сега – това е наклонност и в Европа. Дори се стига до парадоксите типично леви партии да ръководят с десни ограничения и политики или противоположното “, уточни пред bTV Янев.

Той изясни, че е основал новата партия с две цели – да сътвори политическа групировка, която е покрай хората и да вдигне изборната интензивност.

“Свикнахме с една изборна интензивност сред 30-40%. Българската народна власт се умори да върви на избори. Народът е податлив да оставя в ръцете на по-малко хора да вземат решение ориста им. Опитваме се да следваме тази философия”, уточни Янев.

По отношение на отдръпналата се в последния миг от " Български напредък " Ралица Симеонова Янев уточни - това е първокласен човек, направил своя избор. Именно това била философията на партията му - да притегля свободомислещи хора.

" е одобрявам думата “отломки”. Ако става дума за живи хора е несериозно - всеки човек има опция да прави избори. Хора може да са опитвали първо, второ, трето, само че сме краен брой българи на тази земя и в случай че някой нещо е опитвал и е сгрешил… хората се трансформират. На всеки може да му се даде втори късмет, стига да не е трети и пети ", уточни още Янев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР