Независимо дали никога не искате да се тревожите, че ще

...
Независимо дали никога не искате да се тревожите, че ще
Коментари Харесай

Технологичен експерт по Bluetooth тракери, оценен като „най-добър за багаж“, вече по-евтин в Amazon

Независимо дали в никакъв случай не желаете да се тревожите, че ще изгубите ключовете на колата си или ще загубите багажа си на въртележката на летището, Bluetooth тракерите се трансформират в най-популярните устройства, за помощ за следене на вашите персонални притежания. И марката, която оцених като най-хубавата за закупуване, откакто наблюдавах шест куфара по време на групово пътешестване до Франция, е дребна част от цената в Amazon.

Пътувайки с огромна група другари, желаех да се уверя, че всичките ни калъфи ще излязат от другата страна и в случай че не го създадат, да получа точна визия къде са били изгубени. И по този начин, тествах Apple AirTags и водещ противник, Tile Tag, с цел да видя кой тракер е най-хубавият за пътешестване.

Пакетът от четири AirTag на Apple излезе на върха, печелейки против по-тънкия инструмент за следене на плочки за по-добри вести, следене и без покупки в приложението, откакто сте закупили устройството. Сега тъкмо същите, които използвах, се оферират в Amazon.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР