Ямбол със сигурност ще се радва на нова спортна зала.

...
Ямбол със сигурност ще се радва на нова спортна зала.
Коментари Харесай

В Ямбол ще има нова спортна зала, потвърди спортният министър

Ямбол сигурно ще се радва на нова спортна зала. Тя ще е с потенциал до 2000 души и ще има топла връзка със остарялата зала. Това разгласи през днешния ден министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който бе в града по покана на кмета Димитър Иванов.
“Разбира се, с цел да се случи това, първо би трябвало да получим план в границите на 6 милиона лв. от страна на новото управление на Общината, който да дава отговор на действителните потребности на Ямбол ”, разяснява Красен Кралев.
Той съобщи, че ММС ще обезпечи средствата, нужни за възобновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за битка в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплинираност и обич към спорта. В най-кратки периоди ще извърша и обещанието си към локалния клуб по спортна пукотевица - да закупим нужните им нови револвери ”, съобщи министър Кралев.
Красен Кралев и Димитър Иванов поеха ангажимент и към клуба по художествена гимнастика да намерят уместно помещение, където да организират тренировките си.
“Сигурен съм, че Димитър Иванов ще направи нужното жителите на Ямбол да получат нови и по-добри условия за спорт! Може да разчита на нашата поддръжка ”, обърна се министърът на младежта и спорта към присъстващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР