Ямбол. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е в Ямбол.

...
Ямбол. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е в Ямбол.
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев: В Ямбол направихме преглед на превантивните мерки и готовността за действие при усложняване на метеорологичната обстановка

Ямбол. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е в Ямбол. Той е там по напътствие на премиера Бойко Борисов по отношение на предстоящото усложняване на метеорологичната конюнктура в страната. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . „ На място направихме обзор на превантивните ограничения и готовността за деяние при усложняване на метеорологичната конюнктура “, сподели министър Радев и добави, че все още няма нищо обезпокоително.
На съвещанието в Ямбол участваха шефът на Главната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов, регионалният шеф Димитър Иванов, кметът на града Георги Славов и шефът на ОДМВР-Ямбол, старши Комисар Генчо Иванов.
„ Изслушах отчетите. Всички кметове са предизвестени, техниката е в редовност, свободните от дежурство са известени при нужда да се явят на работа “, сподели министър Радев.
Директорът на ГДПБЗН, гл. комисар Николов разгласи, че все още ситуацията в цялата страна е спокойна, няма високи води и застрашени хора. „ Допълнителни превантивни ограничения са разпоредени на кметовете. Плановете на региона и общината за реакция при наводняване са обновени “, заключи основният комисар.
Според последните данни на Национален институт по метеорология и хидрология п, най-вероятно тежката прогноза няма да се сбъдне и силата на циклона ще намалее до момента в който доближи до страната ни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР