Йълдъз от „Опасно изкушение“ проговори за новата си афера, Еда

...
Йълдъз от „Опасно изкушение“ проговори за новата си афера, Еда
Коментари Харесай

Йълдъз от „Опасно изкушение“: Не съм разбивачка на семейства!

Йълдъз от „Опасно изкушение“ проговори за новата си спекулация, Еда Едже разкри истината
От известно време Йълдъз от „Опасно изкушение“ е забъркана в нова връзка. Актрисата Еда Едже, която постоянно притегля вниманието с любовния си живот, преди дни още веднъж разбуни духовете. От няколко седмици настойчиво се приказва, че актрисата има нова тръпка. И е бясно влюбена в сътрудника си от поредицата „Гормче“ с който си партнират през 2016-та година, Данило Земан.

Любовната история сред двамата би била следващата сантиментална драма в Турция, в случай че нямаше една дребна детайлност. Земан е женен, има семейство и настойчиво се твърди, че се развежда. А забавна детайлност е, че в последно време пресата го свързва не с друга, а с живата Барби – Еда Едже.

Самата звезда посрещна с голямо неспокойствие слуховете, че има връзка с някогашния си сътрудник. Тя бе засечена на вечеря с приятелката си и близка колежка Шевал Сам – Ендер от „Опасно изкушение“. За разлика от сериала, където двете играят върли противнички една на друга, в живота звездите са близки приятелки. И неведнъж излизат дружно по разнообразни събития. Не и този път обаче.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР