Ядрените оръжия ще отнемат само минути, за да унищожат човешката

...
Ядрените оръжия ще отнемат само минути, за да унищожат човешката
Коментари Харесай

Ядрената война може да сложи край на цивилизацията за МИНУТИ и САЩ имат зейнали дупки в отбранителната технология, предупреждава експерт

Ядрените оръжия ще лишават единствено минути, с цел да унищожат човешката цивилизация, каквато я познаваме, убивайки повече от два милиарда души, съгласно откривател ужасяваща сметка.

Новоиздадена книга от журналистката и създател Ани Якобсен, „ Ядрена война: Сценарий “, разказва блестящо комплицираните процеси на взимане на решения и протоколи, пред които са изправени международните водачи при положение на нуклеарен спор, и дава внезапно предизвестие за евентуалното опустошаване на нуклеарен спор.

Хвърляйки светлина върху сложността и заплахите, свързани с нуклеарната война, Якобсен акцентира незабавната нужда от световно съдействие и дипломация за попречване на такива пагубни сюжети.

Книгата, наречена " нехудожествен трилър ", излезе след " десетки " изявленията с специалисти, занимаващи се с нуклеарни оръжия. Той се гордее с това, че е „ единственият роман за това по какъв начин би изглеждал един нуклеарен продан “ и води читателите „ до острието на бръснача какво може да се знае законно “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР