Ябълковият оцет е продукт, който всеки има у дома. Вероятно

...
Ябълковият оцет е продукт, който всеки има у дома. Вероятно
Коментари Харесай

Ябълков оцет за отслабване - може ли наистина да бъде ефективен

Ябълковият оцет е артикул, който всеки има вкъщи. Вероятно сме чували, че с изключение на за подправяне на салати, може да го ползваме и за други цели. Ако концепцията да го пием заран на гладно не ни звучи по никакъв начин предизвикателна, може пък новите проучвания за изгодите от този табиет да ни склонят да опитаме. А и не какъв да е, а самата Виктория Бекъм също го прави.
 Колко коства същинският балсамов оцет
Колко коства същинският балсамов оцет

Всичко което би трябвало да знаем за течното " черно злато " на Италия

Ако се поразровим в интернет, евентуално ще останем с усещането, че ябълковият оцет е универсална панацея и единствено с няколко лъжички дневно може освен да се предпазим от рак и бактериални инфекции и да контролираме кръвното, само че и да свалим непотребните килограми без доста старания. 

Ново на ливански учени от Holy Spirit University за пореден път потвърждава, че в случай че одобряваме по една супена лъжица ябълков заран на гладно, ще може да свалим до осем кг за три месеца. Изследователите го дефинират като дейно средство за битка с наднорменото тегло, което няма и никакви потвърдени странични резултати.
 Снимка 657311

Ползите за фигурата се дължат на намаляването на равнищата на глюкозата, предпазването от внезапните скокове в нейните равнища и подтискането на апетита. Освен това е потвърдено, че ябълковият оцет понижава показателя на телесна маса, триглицеридите и холестерола при хората с наднормено тегло. Тези позитиви се следят след две седмици постоянна консумация на най-малко пет мл заран, написа New York Post.

А в случай че одобряваме по 10 или 15 мл, намаляването в обиколката на ханша и бедрата ще е още по-осезаемо. Учените са на мнение, че изгодите от ябълковия оцет са дълготрайни, по тази причина не могат да се разпрострат изцяло за 12 седмици и не престават доста повече. Но и ни подсещат, че не трябва да прекаляваме за по-бърз резултат, тъй като това може да докара до кариеси и киселинен рефлукс.
 Ябълковият оцет - какви са преимуществата му в грижата за косата и по какъв начин тъкмо да го използваме
Ябълковият оцет - съставката, която липсва на косата ни

Как и какъв брой постоянно да го използваме

И до момента в който ябълковият оцет евентуално ще ни помогне да влезем във форма за лятото, по-добре да не разчитаме на него за контролиране на стойностите на кръвното налягане или за предпазването от рак. Всичко стартира от проучване от 1996 година, в което се твърди, че онкологичните болести се популяризират по-бързо и елементарно в киселинна среда. А когато одобряваме киселата фалшификация, средата в тялото ни става алкална. Но няма задоволително доказателства, че и в нея ракът не се развива. Същото важи и за контрола на кръвното налягане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР