Ябълковият оцет е популярно природно лекарство, което от векове се

...
Ябълковият оцет е популярно природно лекарство, което от векове се
Коментари Харесай

Ябълковият оцет носи над 30 ползи за здравето с точната доза

Ябълковият оцет е известно естествено лекарство, което от епохи се употребява за възстановяване на здравословното положение и свалянетото на непотребни килограми. Но каква е истината към ябълковия оцет и какъв брой не е нужен, с цел да отслабнем?

Твърди се, че има повече от 30 разнообразни изгоди за здравето от потреблението на ябълков оцет. Но е извънредно значимо да се заобикаля приемът на огромни дози за дълъг интервал от време. Той е тип фермент, който се получава от ябълков сайдер. Процесът на ферментация обезпечава на оцета пробиотици и ензими, като в същото време доста понижават наличието на калории и захар.

Приет в верните количества, ябълковият оцет се счита за безвреден и може да помогне за намаляване. Но е нужна консултация със експерт преди включването му към храненето за събаряне на непотребните килограми.

Известно е, че затлъстяването усилва риска от сърдечни болести, диабет и някои типове рак.



Ябълковият оцет е идеална фалшификация за обяд или вечеря, защото усилва чувството за задоволеност, а при дълготрайно възприятие за задоволеност го няма и посягането към висококалорични лакомства.

За тези, които желаят да опитат ябълков оцет, той има някои потвърдени изгоди за здравето, твърди доктор Едуин Макдоналдс

Както се оказва от клинично проучване, чиито резултати бяха оповестени неотдавна в Journal of Functional Food, ябълковият оцет може доста да помогне при намаляване. Участниците приемали 15 мл ябълков оцет на обяд и вечеря (общо 2 с.л.). Те са свалили към 4 кг по време на 12-седмичното изследване, оповестяват учените.

Но единствено с ябълков оцет не се реализира подобен резултат, приемането му би трябвало да се комбинира със здравословен хранителен проект с плодове и зеленчуци всеки ден. Също по този начин с физическа интензивност в границите на най-малко 150 минути-седмично интензивна интензивност.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР