Xiaomi Smart Band 7 разполага с голям 1,8-инчов AMOLED дисплей(снимка:

...
Коментари Харесай

Xiaomi Smart Band 7 - смарт часовник за спортни натури


Xiaomi Smart Band 7 разполага с огромен 1,8-инчов AMOLED екран
(снимка: Xiaomi)

Новият смарт часовник Xiaomi Smart Band 7 пристигна с солидни усъвършенствания, в това число по-голям, 1,62-инчов AMOLED панел. С резолюция 490×192 пиксела, дисплеят поддържа и технологията Always-On Display, което значи, че избрани функционалности ще останат дейни даже когато не употребявате устройството.

Xiaomi Smart Band 7 е смарт часовник, основан за следене на интензивността на потребителя, като може да следи над 110 типа тренировки. Едно от най-хубавите му качества е поддръжката за автоматизирано разкриване, което значи, че на потребителите няма да им се постанова да започват следенето ръчно, когато стартират тренировката.

Устройството е водоустойчиво и може да следи интензивност до 50 метра под водата. Това е функционалност, която липсва на няколко сходни тракера от висок клас, в това число смарт часовниците на Garmin и Apple Watch.

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 7 може да следи над 110 типа тренировки
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi Band 7 има вградени функционалности за следене на сърдечната периодичност, наблюдаване на напрежението и кислородното засищане в кръвта. Устройството може също по този начин да издава предизвестия, когато равнищата на О2 в кръвта паднат под 90%.

Xiaomi е подобрила и интелигентните благоприятни условия на Band, тъй че тази нова версия идва с NFC поддръжка за заплащания. За момента обаче функционалността е налична единствено в Китай. Батерията устоя много дълго – 14 дни.

В международен мащаб Mi Band 7 ще се продава в няколко цвята, в това число оранжево, синьо, черно и розово, с още две специфични версии, идващи в неонови и камуфлажни шарки.

Точно като своите прародители, Xiaomi Band 7 е относително на ниска цена, на цена от 59,99 евро.

Mi Band 7 е наличен за покупки на международния пазар в няколко цвята
(снимка: Xiaomi)

В умозаключение може да се каже, че Xiaomi Smart Band 7 е съвършеният смарт часовник за консуматори, които желаят да подобрят физическата си положение, имайки цялостен надзор на интензивностите и здравните индикатори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР