Xiaomi представи усъвършенстван, но много достъпен за характеристиките си 27-инчов

...
Xiaomi представи усъвършенстван, но много достъпен за характеристиките си 27-инчов
Коментари Харесай

Xiaomi представи Redmi G Pro – евтин 27-инчов геймърски монитор с Mini-LED подсветка

Xiaomi показа модернизиран, само че доста наличен за характерностите си 27-инчов геймърски екран Redmi G Prо (Xiaomi P27OBA-RGP). Той има Mini-LED подсветка и поддържа интерфейс DisplayPort 2.1.

Redmi G Prо поддържа разграничителна дарба от 2560 × 1440 пиксела и има 1152 зони за локално затъмняване, а подсветката му е с 4608 светодиода. Той поддържа четири режима на проявление на температурата. Яркостта на екрана на Redmi G Pro е 1000 нита. Той има документ DisplayHDR 1000. Производителят отбелязва също, че мониторът има документ TÜV Rheinland, който демонстрира съществуването на отбрана от нездравословното за очите синьо лъчение.

Дисплеят на монитора Redmi G Pro има 100-процентно покритие на цветовото пространство sRGB, 99-процентно покритие на DCI-P3 и 97-процентно покритие на цветовата гама Adobe RGB. Твърди се, че дисплеят обезпечава 10-битова дълбочина на цветовете и акуратност на цветовете Delta E <2.1.

Наборът от външни конектори на монитора включва два DisplayPort 2.1, както и два HDMI 2.0. В допълнение, той е оборудван с ергономична стойка с опция за контролиране на височината на екрана над масата, както и на ъглите му на завъртане и надолнище. При предпочитание екранът на Redmi G Pro може да бъде завъртян в портретен режим.

Redmi G Pro към този момент се предлага в Китай на цена от 2199 юана или към 310 $. Това е доста атрактивна цена. Повечето модели геймърски монитори с Mini-LED подсветка от други производители са доста по-скъпи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР