Xiaomi отново добави нови смартфони към EOS (End-of-Support) списъка. Той

...
Xiaomi отново добави нови смартфони към EOS (End-of-Support) списъка. Той
Коментари Харесай

Xiaomi прекратява поддръжката на още три популярни смартфона на брандовете Redmi и POCO

Xiaomi още веднъж добави нови смарт телефони към EOS (End-of-Support) листата. Той включва мобилни телефони, за които към този момент няма да има софтуерни актуализации. Този път в него бяха добавени два известни модела на Redmi и един на POCO.

Става дума за смарт телефоните Redmi Note 9, Redmi 9 и POCO M2. И трите мобилни устройства бяха показани на пазара през 2020 година и по време на излизането им те работеха под ръководството на операционната система Android 10 с фирмения потребителски интерфейс MIUI 11. Оттогава насам те получиха две огромни актуализации. В момента тези смарт телефони работят с Android 12 (MIUI 13).

Въпреки това и трите телефона могат напълно обикновено да работят и да извършват както би трябвало всички приложения за Android. Компанията добавя, че са вероятни и актуализации по сигурността, само че единствено при положение, че бъде открита сериозна накърнимост.

Да напомним, че в действителност Redmi Note 9 е фамилия смарт телефони, включваща три модела – Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 9 5G и Redmi Note 9 4G, които се разграничават един от различен по външния си тип, по техническите характерности и по цените.

Старшият Redmi Note 9 Pro 5G  е оборудван 6,67 инчов екран с резолюция 2400х1080 пиксела и периодичност на освежаване на на фрагментите 120 Hz. В средата на горната част на екрана е подложен дребен капкообразен разрез за предната камера. Смартфонът се базира на SoC Snapdragon 750G с интегриран 5G модем, който показва в AnTuTu над 350 хиляди точки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР