Xiaomi най-накрая потвърди датата на пускане на пазара на Civi

...
Xiaomi най-накрая потвърди датата на пускане на пазара на Civi
Коментари Харесай

Официалната дата на представяне на Xiaomi Civi 3 е потвърдена

Xiaomi най-сетне удостовери датата на стартиране на пазара на Civi 3 – смарт телефонът ще бъде насочен особено към дамите. Планирано е той да бъде показан в 14:00 (местно време) на 25 май.

Промоционалните изображения освен удостоверяват датата на показване на Xiaomi Civi 3, само че също ни демонстрират дизайна на задната му част. Изглежда, че устройството ще бъде оборудвано с кръговиден модул на камерата, който е изцяло друг от дизайна на задната камера на предходните модели.

Останалите изображения демонстрират, че новият смарт телефон ще има двуцветен дизайн, като наличните цветове са розов, зелен и виолетов.

Спецификации на Xiaomi Civi 3 (слухове)

Xiaomi Civi 3 ще се конкурира със смарт телефоните, работещи с Dimensity 8200, като Oppo Reno 10 Pro и Vivo S17 Pro.

Според последните отчети, Civi 3 включва 6,55-инчов закривен AMOLED екран с FHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване, дружно със скенер за пръстови отпечатъци под екрана.

Civi 3 евентуално ще бъде оборудван с Dimensity 8200-Ultra дружно с LPDDR5 RAM и UFS 3.1 памет. Очаква се да се предлага с 12 GB RAM, 256 GB памет за предпазване и 4500mAh батерия, която поддържа 67W бързо зареждане.

Предната камера е 32MP. Модулът на гърба включва 50MP съществена камера Sony IMX800 с поддръжка на OIS и 32MP ултраширок обектив. Очаква се телефонът да работи с MIUI 14.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР