Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров са в

...
Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров са в
Коментари Харесай

Контра: Ще има ли изненади в някои от двубоите за суперкупите в Европа?

Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров са в компанията на футболния коментатор Валери Генов за очертаване на най-интересните акценти от мачовете Ливърпул - Манчестър Сити, Байерн (Мюнхен) - РБ Лайпциг, Пари Сен Жермен - Нант и Аякс - ПСВ (Айндховен).

Какво ще се случи в първото издание за новата кампания в голямото съперничество между колосите Ливърпул и Манчестър Сити? Доколко Юрген Клоп ще придаде значимост на този дуел, при положение че сам изрази притеснения за физическата подготовка на футболистите? Ще бъде ли пределно мобилизиран Джосеп Гуардиола да прибави и този трофей в колекцията си, нищо че целите отново ще са насочени най-вече към титлата и трофея в Шампионска лига?

Байерн (Мюнхен) няма право на грешка срещу РБ Лайпциг и Юлиан Нагелсман ще бъде следен под лупа от ръководството и феновете, особено при наличието на доста мащабна селекция за навиците на баварците. Ще се справи ли с огромните отговорност и напрежение младият специалист и как ще изглежда толкова обновеният Байерн срещу един от сериозните си съперници на местна почва?

Пари Сен Жермен също започва нов път към европейския връх с Кристоф Галтие и подчертаното му използване на нова схема с трима бранители. Ще видим ли моментално най-доброто от Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар и как ще се впишат новите попълнения на парижани? ПСЖ предприе различна и “по-нормална” транферна политика и това предполага по-различен подход в стремежа за триумф в Шампионска лига.

Отслабеният Аякс се изправя отново срещу ПСВ (Айндховен), като именно Суперкупата на Нидерландия може да даде индикация за смяна на съотношението на силите в полза на “филипсите”.

Гледайте “Контра”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР