World Snooker Tour започва антикризисна инициатива в помощ на играчите,

...
World Snooker Tour започва антикризисна инициатива в помощ на играчите,
Коментари Харесай

Снукърът въвежда антикризисни мерки за играчите

World Snooker Tour стартира антикризисна самодейност в помощ на играчите, които не печелят изключително доста от наградните фондове и изпитват финансови проблеми в изискванията на световна рецесия.

Инициативата стартира този месец и съставлява непосредствено заплащане на 10 хиляди паунда, а още толкоз ще бъдат преведени на всеки експерт.

Така общият брой от 20 хиляди паунда през сезон 2022/23 се чака да донесат известно успокоение на играчите. На всеки, който надвиши границата от 20 хиляди от наградни фондове този сезон (обикновено това са топ играчите), ще му бъдат приспаднати двата предплатени транша.

Те обаче ще останат по сметките на състезателите, които не могат да преминат тази граница с представянето си в ранкинг шампионатите през акцията.

През предишният сезон 64-ият в едногодишната класация Дейвид Лили бе спечелил общо 35 хиляди от наградни фондове. 90-ият Луис Хийткоут бе навръх границата от 20 000, а тези под него не можеха да се похвалят с повече, изключително състезателите без професионален статут, които въпреки всичко получаваха право на присъединяване в някои шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР