Wordle се превърна в игра за милиони хора по света,

...
Wordle се превърна в игра за милиони хора по света,
Коментари Харесай

Най-добрите 10 адвент календара

Wordle се трансформира в игра за милиони хора по света, тъй като предлага единствено по една дума дневно и всички чакат с неспокойствие да решат загадката за идващия ден. Същите страсти - очакване, откривателство, приятна изненада, оферират адвент календарите, които отброяват дните до Коледа. " Адвент " идва от adventus на латински и значи " идване ". По този метод католиците отброяват дните преди Рождество Христово, само че техният бит става необятно известен по целия свят и от дълго време е излязъл отвън рамките на религиозно значение.

А самите адвент календари от дълго време не крият единствено по едно шоколадче дневно за децата: те към този момент съдържат от крафт бири, виновност, specialty кафе, био чайове за релакс до книги, качествена козметика, рискови игри, лего за възрастни, Marvel супергерои и даже пакети за DIY, с цел да провокирате креативните си заложби и да създадете собствен личен календар. В този подтекст дзен мъдростта, че пътят е по-голям от задачата придобива напълно ново значение, a декември става по-вълнуващ.

L`Occitane en Provence . Най-предпочтаните артикули на френската марка за качествена козметика, в своята зимна версия - с познати, само че и изненадващи празнични аромати се крият в красиви кутийки, надписани за всеки ден от месеца. Точно този адвент календар е освен развлечение, само че и нужда, тъй като студът през зимата е същинско предизвикателство за ръцете, лицето, устните и косата. На помощ идват дребните разфасовки с подхранващи кремове, потребни балсами и други артикули в опаковки, които са идеални, с цел да се натикан в чантата или в ръчния багаж. В магазините на L`Occitane или онлайн:

DabovSpecialty Coffee. Йордан Дъбов не просто внася едни от най-хубавите specialty кафета - проследими от фермата до чашата, само че разви и културата на подготвяне и пиянство на качествено кафе, образова десетки баристи. За да се назова specialty едно кафе, би трябвало да е оценено с над 80 от 100 точки от сертифициран дегустатор. Коледният календар с разнообразни типове кафе за всеки ден е добър метод да запознаете някого с най-хубавото от света на специфичното кафе. Кутията съдържа 24 кафета по 40 година и включва спечелили от Cup of Excellence. А Дъбов дава обещание, откакто изпиете напитката, която ви е подготвил за избрания ден от декември, да намерите на страницата му в обществените мрежи историята и детайлностите за нея. Поръчка от:
Реклама
Приказните истории наDisney . За да се върнем към мистичния и магически ореол, който положителните истории основават към празниците, от издателство " Егмонт " са подготвили специфичен коледен календар, в който зад всеки ден от месец декември е скрита дребна брошура, във формат 10 на 10. Подбрани са най-хубавите двадесет и четири класики на Disney: от " Мечо пух ", до " Цар лъв ", " Ариел ", " Пинокио ", както и най-новите обичани на децата през днешния ден като " Замръзналото кралство ". Всяка една брошура от своя страна има двадесет и четири страници с богати илюстрации. Именно сходни адвент календари предизвикват четенето и могат да са като врата към по-богати читателски завършения. В книжарниците или с безвъзмездна доставка от

" 100 бири ". В случая са единствено двадесет и четири, само че пък такива, които си заслужават и са подобаващи за зимните дни. Експертите по крафт бири, които са главната част в екипа на " 100 бири " наблюдават най-новите трендове и технологии и нямат самообладание да споделят уменията си за един по-различен адвент календар. Тяхната версия включва коледни и зимни бири, особено създадени за празниците, както и някои редки лимитирани бири. Разбира се, този календар е по-тежък и макар че още веднъж има капачета с дни, по-скоро наподобява на кашон, само че пък крие многообразие от стилове питие, което е приготвено в най-различни страни. Поръчка от

New Yorkerпъзели . Превърналият се към този момент в наложителен и обичаен, адвент календарът на американското списание The New Yorker, включва двадесет и четири дребни пъзела. Картините са коледни илюстрации от корици на списанието през последните десетилетия и е хубаво развлечение за цялото семейство. Обратното преброяване до празниците, може да разсъни и пристрастеност към някое ново занимание - като редене на пъзели. Всеки ден 100 нови части ще предизвикат сръчността ви. Минималната възраст е 10 години и най-бързият и непосредствен метод за поръчване е от Amazon в Европа.
Реклама
Веган коледа. Германската верига DM са помислили и за фамилиите, които са прецизни във вегетарианските и веган възгледите си. Това е компромисен вид, в който хем децата да не са лишени от лакомство всеки ден, хем родителите да са спокойни, че шоколадът не е прекомерно сладостен и съгласно описанието е без ароматизатори, без глутен, без консерванти, без оцветители и от биокакао. В магазините на DM или онлайн:

Yogi Tea . Зад приказна коледна структура от картон с двадесет и четири прозорчета за отваряне се крие многообразие от аюрведичен биочай. Вкусовете са изненада, сигурен е само Коледният микс на потвърдилите се във времето Yogi Tea с ройбос, канела, лакриц, кориандър, хънибуш, портокалова кора, карамфил, черен пипер, анасон, сушен лимонен сок, кардамон, печена цикория, портокалово масло и други Възможност за поръчка от онлайн магазин за биопродукти

Музикален адвент календар вApp Store . Това е комфортният метод да си създадете коледно въодушевление, приложението е платено, само че предлага забавна селекция от коледни песни - по една изненада за всеки ден, която да ви измъкне от повтарящите се до лудост части на Марая Кери и Джордж Майкъл. Включена е класическа музика, само че и гениални открития, музикалните творби са двадесет и пет и могат да се слушат без ограничавания. Сваляне от:

Harry Potterфигурки. Известната компания за качествени фигури Funko съюзява старания с въображаемия свят на Джоан Роулинг, резултатът е хубав коледен календар с 24 фигурки, които се крият зад прозорчетата на кутията. Приблизителната им височина е 4 см и са направени от винил. Най-бързият метод да се сдобиете със свястно развлечение за децата, което може да ги предизвика да си препрочетат обичаната поредност е доставка от България, оферират се в
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР