Wonder of the Seas действително е уникално красиво и луксозно

...
Wonder of the Seas действително е уникално красиво и луксозно
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб в света предлага тематични барове и СПА

Wonder of the Seas фактически е неповторимо красиво и първокласно водоплавателно знамение, което към този момент е оповестено за най-скъпият круизен транспортен съд в света. Първият му автобус би трябвало да се случи на 4 март тази година, когато ще стигне от Флорида до Карибите.

Корабът е дълъг цели 362 м, има 18 палуби и екипаж от 2300 души. Общият му потенциал е 6990 пасажери, които ще се насладят на неща като бар с аспект на една от палубите, няколко басейна, амфитеатър, детски аквапарк. Дори е разграничен на квартали!

За възрастните пасажери има зала с аркадни игри, тематични питейни заведения и заведения за хранене за мексиканска храна и питиета, магазини, стена за скално катерене. И 20 хиляди зелени растения и дървета.

Wonder of the Seas трябваше да бъде показан още през 2021 година, само че както доста други бизнес инициативи, по този начин и това е забавено от пандемията.

В взаимозависимост от класа каюта, която пасажерите са наели, има и разнородни екстри като безвъзмезден минибар, първокласна козметика в банята, частни заведения за хранене и палуби и безвъзмездни услуги като пране и гладене.

Нощувката стартира от 650 евро. В тази сума е включена елементарна вътрешна каюта и съвсем никакви екстри. Цената скача до 3100 $, в случай че става въпрос за някои от жилищата.

Освен това компанията изисква всеки пасажер над 12 години да е изцяло имунизиран, а децата над две години би трябвало да носят маски в закритите пространства.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР