Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air празнува своята 15-а годишнина с уникална двудневна промоция

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, чества през днешния ден своята 15-а годишнина с вълнуваща 2-дневна оферта*. Всички клиенти на WIZZ могат да се включат в честването на рождения ден на самолетната компания, като създадат резервация на 19 или 20 май до една от 146-те красиви дестинации в нискотарифната мрежа на Wizz Air. Като бонус, клиентите ще получат назад 15% от общата цена на резервацията, като заем в WIZZ профила си. Кредитът ще се появи в акаунта в границите на 24 часа след резервацията.

Независимо дали бихте желали да отидете на първата си морска почивка за сезон 2019 година или да посетите страна, в която в никакъв случай не сте били, през днешния ден е идеалният миг да резервирате заслужена отмора и даже да спечелите от това! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага огромно многообразие от дестинации – от морски перли като Ница, Малага и Лисабон до екзотични туристически дестинации като Дубай, Тел Авив и др.

Wizz Air е водещият авиопревозвач в България от години, като през последната година компанията реализира нови забележителни върхове в историята си и продължава своя напредък, както на локално, по този начин и световно равнище. През 2018 година над 32 милиона пасажери са избрали Wizz Air за своите пътувания със аероплан. 3 милиона от тях са пътували по българските нискотарифни направления на компанията, което е растеж с 20% на годишна база.

Към днешна дата в България Wizz Air има 8 основани самолета, екипаж от над 310 души, 2 оперативни бази, една в София и една във Варна. Авиокомпанията предлага и нискотарифни полети от Бургас през лятото. Важен миг тази година у нас ще бъде идването на още 1 нов аероплан Airbus, който ще се причисли към базата на WIZZ във Варна и стартирането на 6 нови маршрута от морската ни столица. Българските интервенции на самолетната компания освен дават налични благоприятни условия за пътешестване, само че и подтикват локалния пазар на труда в секторите на въздухоплаването и туризма, като поддържат косвено повече от 2250 работни места тази година в свързани промишлености в цялата страна. Българската мрежа на WIZZ се състои от 48 маршрута до 18 страни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР