WinZip е най-известната и разпространена програма за работа със ZIP

...
WinZip е най-известната и разпространена програма за работа със ZIP
Коментари Харесай

WinZip 28.0 Build 15620

WinZip е най-известната и публикувана стратегия за работа със ZIP файлове. Осигурява бързо и елементарно компресиране и декомпресиране. Опционален асистент. Поддръжка на e-mail; ZIP и e-mail от explorer. Поддръжка на интернет файлове, в това число MIME, TAR и CAB.

WinZip бързо архивира или разархивира файлове, с цел да спести дисково пространство и да понижи времето за изпращане на е-поща.

WinZip е най-надеждния метод за работа с компресирани файлове. Никоя друга компресираща стратегия не е толкоз лесна за потребление с доста варианти и повишение на продуктивността, метод, който е като златен стандарт за компресия на файлове принадлежности на WinZip.

Можете бързо и несъмнено да архивирате и разархивирате файлове за опазване на място за вашия диск, да ускорите изпращането им по е-поща и да се понижи времето за евакуиране. Достигнатото ниво на файла е с най-съвременна компресия, мощно AES криптиране, съгласуемост с повече формати на компресиране, както и нови интуитивна компресия на фотоси.

Основавайки се на обичаните си функционалности от потреблението на програмата от няколко милиона консуматори, WinZip прибавя нови функционалности за компресиране на изображения и ръководство, поддържане на нови способи за компресиране, по-добри резултати за компресиране, поддържане за спомагателни архивни формати и доста други. Потребителите могат да работят по-бързо, по-интелигентно и по-безопасно. Лиценз: Платен (Shareware).

Екрани 1 от 3

Купи WinZip Standard в този момент!

Официална страница
Изтегли: WinZip 28.0 Build 15620 за Windows 64-bit (78.3 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР