Wi-Fi 6 рутерът Tenda TX9 Pro работи като пушка и

...
Коментари Харесай

Tenda TX9 Pro - супер-свързаност за 64 устройства


Wi-Fi 6 рутерът Tenda TX9 Pro работи „ като пушка ” и свързва десетки устройства
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Мощен рутер за обезпечаване на бърз интернет за доста устройства – до 64 по едно и също време – и Wi-Fi 6 съгласуваност – по този начин в резюме може да се опише Tenda TX9 Pro. Перфектен е за жилища, къщи и дребни офиси. Освен, че работи „ като пушка ”, е и хубав на тип – елегантната му форма е приятна за окото.

Ново потомство Wi-Fi 6 съгласуваност

Потребителят може да свърже голям брой устройства чрез бърза Wi-Fi 6 връзка благодарение на Tenda TX9 Pro. Този модел е превъзходен за ултра-бърза връзка в домовете с доста електроника – компютри и преносими компютри, смарт телефони и таблети, умни тв приемници, смарт електроуреди – хладилници, климатици и др. 



Също толкоз подобаващ е и за дребния фирмен офис, където всички чиновници ще могат да включат всички свои работни устройства. Рутерът обезпечава ефикасна, надеждна, бърза и сигурна мрежа за до 64 устройства по едно и също време.

Скоростите до 3000 Mbps са обезпечени от двете честотни ленти: 574 Mbps на 2,4GHz и 2402 Mbps на 5GHz. Поддържането на 802.11AX на процедура значи, че това е Wi-Fi 6 рутер, тъй че с инсталирането на Tenda TX9 потребителят може да е спокоен, че е направил добра инвестиция в най-новата технология, която занапред ще се популяризира.

С двуядрения си процесор и въпросните 3000 Mbps този модел може да обещае гладка игра, безкомпромисно чисти видеоразговори, гледане на филми без закъснение и раздробяване даже върху голям брой устройства по едно и също време. Остава и самият интернет снабдител да обезпечи сходна бърза съгласуваност!

Множество технологии

Както потребителят може да прочете на етикета, Tenda TX9 борави с голям брой безжични технологии – MU-MIMO, OFDMA, BSS Coloring; всичко това значи, че TX9 Pro обезпечава огромна мрежа с подготвеност да поеме голям брой разнообразни устройства и да комуникира по най-бързия метод с всяко едно от тях, елиминирайки „ тапите ”.

За жителите на дома или офиса това значи, че могат да употребяват голям брой устройства по едно и също време без времезакъснения и надлежно накъсвания. И тук е вградена технологията за лъчево ориентиране Beamforming на Tenda. При нея рутерът интелигентно разпознава къде се намират потребителските устройства в близост и изпраща сигнала посредством ориентиран вълнов вързоп, тъй че да реализира оптималната успеваемост. По този метод не просто се обезпечава най-хубава съгласуваност, само че и се пести сила.

Сигурност

The TX9 Pro се грижи за сигурността на данните посредством потреблението на най-новия протокол за сигурност WAP3. Това е добра мярка за отбрана на мрежата от офанзиви, тъй че човек може да има спокойствието да употребява рутера без терзания, че ще бъде хакнат. Остава да се погрижи за отбраната и на обособените устройства и предпазването на смарт-уредите, които могат да се явяват „ портал ” за злоумишлен достъп до останалите устройства в мрежата.

Приложение за ръководство

Контролът на TX9 е вероятен и отдалечено посредством профилираното приложение на Tenda, тъй че човек може да държи „ под око ” мрежата, без значение къде се намира.

Наред с всичко рутерът има четири Gigabit Ethernet врата: 3 за LAN мрежа и 1 WAN, като единият от тях е умислен особено за цифрова телевизия.

Спецификации

стандарти и протоколи: IEEE802.3, IEEE802.3u,IEEE802.3ab

интерфейси: 1*10/100/1000Mbps WAN, 3*10/100/1000Mbps LAN

антени: 4х6dBi външни антени

размери: 272,44×162,85×43,71 мм

честотни ленти: 5 GHz: до 2402 Mbps, 2.4 GHz: до 574 Mbps

вид интернет съгласуваност: PPPoE, Dynamic IP, Static IP

сигурност: WPA-PSK,WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK; WPA3-SAE/WPA2-PSK

улеснения: наставнически надзор, отдалечено уеб ръководство, защитна стена, мъдро приоритизиране на трафика, основаване на графици и други

наличие на комплекта: рутер, адаптер, инсталационно управление, мрежов кабел

Наличност и цена

Модерният рутер Tenda TX9 Pro е наличен за покупка в комерсиалната мрежа у нас на цена към 160 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР