White NoiseСлед успеха на Marriage Story от 2019 г., актьорът

...
White NoiseСлед успеха на Marriage Story от 2019 г., актьорът
Коментари Харесай

Домашно кино: Адам Драйвър и Грета Гъруиг в White Noise

White Noise
След триумфа на Marriage Story от 2019 година, артистът Адам Драйвър и режисьорът Ноа Баумбах още веднъж си партнират в общ филм. White Noise споделя за опитите на едно американско семейство от 80-те да се оправи с нормалните спорове в всекидневието, до момента в който случай не ги кара да се потопят по-дълбоко в тайните на света към тях. Драйвър е в ролята на Джак Гладни, първият професор по " хитлеристика " в лицей в малко провинциално градче, край което е изпуснато рисково химическо вещество.

Трагикомична, неуместна и истинска - упованията са лентата на Баумбах по романа на американския публицист Дон ДеЛило от 1984 година, (издадена на български от изд. " Алтера " ) да бъде един от кандидатите за тазгодишните фестивални кино награди. В функциите още са Грета Гъруиг, Дон Чийдъл, Рафи Касиди, Сам Нивола, някогашният член на Outkast Андре Бенджамин.

Премиера, Netflix


The Pale Blue Eye
Адаптация на едноименната готическа тайнственост на американския публицист Луис Баярд от режисьора Скот Купър с Крисчън Бейл в основната роля. Главният воин е пенсиониран детектив, претрупан със задачата да разкрие ликвидиране във военната академия Уест Пойнт през 1830 година За задачата сплотява сили с един от кадетите в Уест Пойн - самия Едгар Алън По.
Реклама
Премиера, Netflix, 6 януари


Сървайвър: назад към примитивното - през Андите
Шест едночасови епизода демонстрират първия стадий от епичното странствуване из Южна Америка на откривателя на дивата природа Хейзън Одел.

Той се насочва към могъщата Атлантическа гора, с цел да се бори за оцеляването си в цялостни със змии блата и по време на смъртоносно втурване по водопад, и следва слънцето на запад до територията на народа гуарани.
Реклама
Премиера, National Geographic, всяка сряда от 22:00 ч.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР