Waze започна въвеждането на предупреждения за легнали полицаи“ и остри

...
Waze започна въвеждането на предупреждения за легнали полицаи“ и остри
Коментари Харесай

Waze получи нова и много полезна функция

Waze стартира въвеждането на предизвестия за „ легнали служители на реда “ и остри завои в iPhone, като се чака през идващите седмици функционалността да бъде налична и за устройствата с Android. Въпреки че Waze не е оповестила публично тези нови функционалности, някои консуматори оповестиха, че при пускане на приложението са видели банер, въвеждащ поддръжка за тези функционалности. Това се случи и при едно от нашите устройства, само че към този момент промени в работата на приложението няма.
Вероятно данните би трябвало първо да бъдат обновени от редакторите с местоположението, преди да се генерират предизвестията. Този развой продължава и може да отнеме известно време. Въпреки това, като се има поради размера на общността на Waze, завършването му няма да отнеме повече от няколко седмици.
Според известието Waze ще употребява две нови икони, а маркираните места ще бъдат маркирани на картата, до момента в който шофирате към дестинацията си. Тази нова функционалност наподобява е извънредна за определени консуматори на iPhone и не наподобява да е налична в CarPlay. Въпреки че наличността в Android Auto и CarPlay наподобява неизбежна, предходни актуализации демонстрират, че може да отнеме известно време, до момента в който бъдат имплементирани в автомобила.
Waze за първи път удостовери работата по поддръжката на тези функционалности през май 2023 година, само че не беше споделена предстояща дата на стартирането ѝ. В допълнение към тези нови функционалности, компанията, благосъстоятелност на Гугъл, вкарва и по-фини усъвършенствания на мобилните устройства. Например, бутонът за съобщаване на заплаха към този момент има нова икона в iPhone, до момента в който същият дизайн остава разполагаем в CarPlay. Очаква се този редизайн в последна сметка да си проправи път и към автомобила, само че някои усъвършенствания може би към момента са във фаза на тестване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР