Waze въвежда актуализация, която ще ви помогне да шофирате по-безопасно,

...
Waze въвежда актуализация, която ще ви помогне да шофирате по-безопасно,
Коментари Харесай

Актуализация на Waze въвежда суперполезни предупреждения при шофиране

Waze вкарва актуализация, която ще ви помогне да шофирате по-безопасно, както ви осведоми за всички скорошни промени по пътя.

Предвижда се ъпдейта да бъде пуснат на устройства с Android и iOS по целия свят, само че разпространяването няма да стане едновременно. Вместо това шестте нови функционалности ще се появяват на части през идващите месеци. Това е малко необичайно, само че откакто прочетете цялата публикация, всичко ще ви се обясни.

Що се отнася до сигурността, Waze уведомява авансово за всички спешни транспортни средства по маршрута ви.

По този метод ще знаете по кое време да промените лентата или да предприемете обходен маршрут. В момента този инструмент е наличен за потребителите, живеещи в Съединени американски щати, Канада, Мексико и Франция. Waze дава обещание, че той скоро ще бъде въведен в още страни.

Вероятно най-хубавата от всички нови функционалности е опцията на Waze да оповестява за идни промени в рестриктивните мерки на скоростта, ако те ненадейно бъдат изменени.

И това не е всичко. Разработчиците уголемяват откриването на рискове, като включват неравности, остри завои и кабинки за заплащане на пътни такси. Предупрежденията за ограничаване на скоростта, както и надграждането на функционалността за разкриване на рискове сега се популяризират за всички консуматори.

Обикновено, когато някой отваря приложение за навигация, това е тъй като желае да стигне до дестинацията си допустимо най-бързо. Е, по-късно този месец ще ви бъде предоставена опцията да избирате по-живописни направления. Те може и да не са най-бързият метод да стигнете до крайната си цел, само че най-малко ще имате опция да поемете по желания от вас път.

Повечето водачи могат да се съгласят, че намирането на място за паркиране в града може да бъде цялостен призрачен сън. За да направи намирането на паркомясто по-малко стресиращо, Waze си партнира със софтуерната компания Flash, с цел да даде информация за паркингите. Това евентуално може и да не бъде въведено у нас, само че въпреки всичко си остава извънредно потребна функционалност.

Последната нова функционалност ще научи хората по какъв начин да се движат в кръгово кръстовище. От Waze настояват, че те ще показват по кое време да се влезе, по кое време да се смени лентата и „ къде да се излезе “. Потребителите на Android ще получат тази функционалност по-късно този месец. На притежателите на iPhone-и обаче ще им се наложи да изчакат до края на годината, с цел да се възползват.

Тази актуализация на Waze наподобява ще обезпечи сигурността на доста хора, само че произшествия се случват непрекъснато. Затова постоянно спазвайте разпоредбите за придвижване по пътищата и бъдете нащрек!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР